''Политички трик и превара народа''

Градски одбор Српске демократске странке Бањалука је у саопштењу за јавност указао на различито гледање око чланства у НАТО-у предсједника СНСД-а Милорада Додика и градоначелника Бањалуке Игора Радојичића, који је у интервјуу београдском ''Недељнику'' изјавио да би Босна и Херцеговина требала слиједити Црну Гору на путу НАТО интеграција.

Република Српска 30.09.2017 | 16:39
''Политички трик и превара народа''
Из Српске демократске странке поручују да је нејасно који од ова два става СНСД-а Игор Радојичић заиста заступа, те да се ради о само још једном политичком трику и јефтином политиканству чији је чиљ по ко зна који пут преварити српски народ.

''Позивамо градоначелника Бања Луке Игора Радојичића да престане да изиграва „дрвеног адвоката“ Милораду Додику и да се коначно позабави проблемима грађана Бања Луке као што су питање гријања, рјешавање инфраструктурних питања а прије свих санирање рупе у центру града и питањем номинације Бања Луке за престоницу европске културе'', поручили су из СДС-а.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Цар,

30.09.2017 16:49

неодобравајуце је да господин говори у име целокупне р-ске ,и против вољи народа , уколико га је неко добро подмазо :нека то батали , народ це се одлуцити сам ,имамо ми и мозак и уста па цемо реци своје "доста је тога натезања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

30.09.2017 17:16

Ово је све теска смијурија,ко це нас заста да пита.Па зар Ви и сами невидите да је НАТО окупирао БиХ и да је овдје јос од заврсетка рата и бит це колико им буде воља.Па ста прицамо ми сака јада који немамо ни цамциц за слцај поплава,а камоли несто друго.БиХ је фактицки вец дио НАТА,а ми ниста немоземо да уцинимо да то спријецимо ако су остала два Народа ЗА,а уствари бит це како се договоре велике силе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

30.09.2017 18:27

Зоки потпуно си управу ми смо само сака јада.

Name

слободни тесар

30.09.2017 17:57

Ево и ја да питам СДС знају ли,а знају да је одбрана на нивоу Дрзаве БиХ.Знаци није на нивоу ентитета и не мозе одлуцити у име Дрзаве како це се кретати.Кад и ако додје СДС на власт са својим коалицијским партенерима да це Наци празне касе и унистену привреду и економију и корумпирани систем.Коме це се обратити за финансијску помоц истим тим Западњацима,Русији или Србији да помогне у стабилизацији.Све ви то знате,Додик се бори за власт да не би заврсио у затвору,а ви нисте ни досли на власт гурате прст у оци онима од који оцекујете помоц,памет у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

30.09.2017 18:58

Немој се правити паметан не мозе ниста се донијети на дрзавном нивоу без консезуса сва три народа.........А фала богу такви смо сви да се никад ниста договорити нецемо.

Name

слободни тесар

30.09.2017 20:07

Управо то сам и написо како мозе рс донијети одлуку о НАТО у.

Name

Ре

01.10.2017 09:34

Ал ти диес на они васу уобицајну прегласавање србског народа а добро знас цему то види то сте исто направили деведесет друге и наравно да си ти за НАТО хер без њих си нула

Name

каналитицар

02.10.2017 18:01

Они који не виде да смо ми вец одавно у Нату,имају велике проблеме са ИQ