''Politički trik i prevara naroda''

Gradski odbor Srpske demokratske stranke Banjaluka je u saopštenju za javnost ukazao na različito gledanje oko članstva u NATO-u predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, koji je u intervjuu beogradskom ''Nedeljniku'' izjavio da bi Bosna i Hercegovina trebala slijediti Crnu Goru na putu NATO integracija.

Republika Srpska 30.09.2017 | 16:39
''Politički trik i prevara naroda''
Iz Srpske demokratske stranke poručuju da je nejasno koji od ova dva stava SNSD-a Igor Radojičić zaista zastupa, te da se radi o samo još jednom političkom triku i jeftinom politikanstvu čiji je čilj po ko zna koji put prevariti srpski narod.

''Pozivamo gradonačelnika Banja Luke Igora Radojičića da prestane da izigrava „drvenog advokata“ Miloradu Dodiku i da se konačno pozabavi problemima građana Banja Luke kao što su pitanje grijanja, rješavanje infrastrukturnih pitanja a prije svih saniranje rupe u centru grada i pitanjem nominacije Banja Luke za prestonicu evropske kulture'', poručili su iz SDS-a.

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Car,

30.09.2017 16:49

neodobravajuce je da gospodin govori u ime celokupne r-ske ,i protiv volji naroda , ukoliko ga je neko dobro podmazo :neka to batali , narod ce se odluciti sam ,imamo mi i mozak i usta pa cemo reci svoje "dosta je toga natezanja.

ODGOVORITE
Name

Zoki

30.09.2017 17:16

Ovo je sve teska smijurija,ko ce nas zasta da pita.Pa zar Vi i sami nevidite da je NATO okupirao BiH i da je ovdje jos od zavrsetka rata i bit ce koliko im bude volja.Pa sta pricamo mi saka jada koji nemamo ni camcic za slcaj poplava,a kamoli nesto drugo.BiH je fakticki vec dio NATA,a mi nista nemozemo da ucinimo da to sprijecimo ako su ostala dva Naroda ZA,a ustvari bit ce kako se dogovore velike sile.

ODGOVORITE
Name

Darko

30.09.2017 18:27

Zoki potpuno si upravu mi smo samo saka jada.

Name

slobodni tesar

30.09.2017 17:57

Evo i ja da pitam SDS znaju li,a znaju da je odbrana na nivou Drzave BiH.Znaci nije na nivou entiteta i ne moze odluciti u ime Drzave kako ce se kretati.Kad i ako dodje SDS na vlast sa svojim koalicijskim partenerima da ce Naci prazne kase i unistenu privredu i ekonomiju i korumpirani sistem.Kome ce se obratiti za finansijsku pomoc istim tim Zapadnjacima,Rusiji ili Srbiji da pomogne u stabilizaciji.Sve vi to znate,Dodik se bori za vlast da ne bi zavrsio u zatvoru,a vi niste ni dosli na vlast gurate prst u oci onima od koji ocekujete pomoc,pamet u glavu.

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

30.09.2017 18:58

Nemoj se praviti pametan ne moze nista se donijeti na drzavnom nivou bez konsezusa sva tri naroda.........A fala bogu takvi smo svi da se nikad nista dogovoriti necemo.

Name

slobodni tesar

30.09.2017 20:07

Upravo to sam i napiso kako moze rs donijeti odluku o NATO u.

Name

Re

01.10.2017 09:34

Al ti dies na oni vasu uobicajnu preglasavanje srbskog naroda a dobro znas cemu to vidi to ste isto napravili devedeset druge i naravno da si ti za NATO her bez njih si nula

Name

kanaliticar

02.10.2017 18:01

Oni koji ne vide da smo mi vec odavno u Natu,imaju velike probleme sa IQ