Музика проблем: Свађа пред свадбу

Лазукић предложио Беквалчевој да после церемоније склапања брака на Ибици засвирају тамбураши из Новог Сада, због чега га је она напала и то одбила

Србија 24.09.2017 | 14:16
Музика проблем: Свађа пред свадбу
Наташа Беквалац посвађала се са вереником Луком Лазукићем, и то неколико дана пред венчање које је заказано за сутра на Ибици. Како Курир сазнаје, певачица није хтела да усвоји његове предлоге у вези са музиком, па је настала збрка.

Лука је желео да им се на Ибици придруже тамбураши из Новог Сада, којима би финансирао повратне авионске карте и смештај. Међутим, када јој је то саопштио, Наташи се његова идеја није допала, па му је одбрусила да не жели да прави циркус од свадбе.

Погрешна процена

"Лазукић обожава тамбурицу, па је хтео да му засвирају после церемоније венчања. Мислио је да ће се Беквалчевој допасти предлог, али се догодило супротно. Иако немају обичај да се свађају, у том тренутку свашта је рекла. Неке речи је изговорила и у афекту јер је била нервозна, али будући супруг јој то није замерио. Разуме њене промене расположења јер је у четвртом месецу трудноће. Он није желео да инсистира и прихватио је њену одлуку да не жели такву музику", открива извор и додаје да су младенци све спремили за сутрашње венчање.

„Да“ на плажи

"Венчање ће се одржати сутра увече на плажи. Декорација и цветни аранжмани урађени су по Наташином укусу. Гости ће на Ибици боравити седам дана у једној вили од 500 квадратних метара. Младенце ће то коштати око 100.000 евра", каже извор.

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

¸ђедо

24.09.2017 13:04

Ауууу, е сад ме баци у тоталну депресију.... јао... киша, па сад се и о ни посвађали.... уф, какав викенд,,,, нација неће моћи задржати сузе

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао

24.09.2017 13:17

Треба их све послати у три п.... и никада не слусати Багру јер немогу се ни вјенцати на миру ФУЈ ФУЈ ФУЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

24.09.2017 16:47

Ова се удаје за паре , а не за особу, као и сва три пута до сада. Лијепа, а изразито арогантна и безобразна. Пјесме просјечне увијене у сеxи призвук, а глас крајње просјечан. Мора да се добро ј.... па је мушкарци хоће. Брак ће трајати док овај буде финансирао, ал мора да има пуно пара јер га је мазнула на сељачки фазон , на бебу. Сад у 4 мјесецу је стекла мало сигурности, па јој је засметала тамбурица . Удаја јој је била потребна да би се спасила банкрота а сад си је обезбједила дугогодишње финансирање кроз алиментацију.Значи , док овај буде ћутао и плаћао до тада ће је ј.... , јер са њом нема ништа друго .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Масни

25.09.2017 07:06

Драга моја, теби је бас досадно