Muzika problem: Svađa pred svadbu

Lazukić predložio Bekvalčevoj da posle ceremonije sklapanja braka na Ibici zasviraju tamburaši iz Novog Sada, zbog čega ga je ona napala i to odbila

Srbija 24.09.2017 | 14:16
Muzika problem: Svađa pred svadbu
Nataša Bekvalac posvađala se sa verenikom Lukom Lazukićem, i to nekoliko dana pred venčanje koje je zakazano za sutra na Ibici. Kako Kurir saznaje, pevačica nije htela da usvoji njegove predloge u vezi sa muzikom, pa je nastala zbrka.

Luka je želeo da im se na Ibici pridruže tamburaši iz Novog Sada, kojima bi finansirao povratne avionske karte i smeštaj. Međutim, kada joj je to saopštio, Nataši se njegova ideja nije dopala, pa mu je odbrusila da ne želi da pravi cirkus od svadbe.

Pogrešna procena

"Lazukić obožava tamburicu, pa je hteo da mu zasviraju posle ceremonije venčanja. Mislio je da će se Bekvalčevoj dopasti predlog, ali se dogodilo suprotno. Iako nemaju običaj da se svađaju, u tom trenutku svašta je rekla. Neke reči je izgovorila i u afektu jer je bila nervozna, ali budući suprug joj to nije zamerio. Razume njene promene raspoloženja jer je u četvrtom mesecu trudnoće. On nije želeo da insistira i prihvatio je njenu odluku da ne želi takvu muziku", otkriva izvor i dodaje da su mladenci sve spremili za sutrašnje venčanje.

„Da“ na plaži

"Venčanje će se održati sutra uveče na plaži. Dekoracija i cvetni aranžmani urađeni su po Natašinom ukusu. Gosti će na Ibici boraviti sedam dana u jednoj vili od 500 kvadratnih metara. Mladence će to koštati oko 100.000 evra", kaže izvor.

(Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

¸đedo

24.09.2017 13:04

Auuuu, e sad me baci u totalnu depresiju.... jao... kiša, pa sad se i o ni posvađali.... uf, kakav vikend,,,, nacija neće moći zadržati suze

ODGOVORITE
Name

jao

24.09.2017 13:17

Treba ih sve poslati u tri p.... i nikada ne slusati Bagru jer nemogu se ni vjencati na miru FUJ FUJ FUJ.

ODGOVORITE
Name

RAJNA

24.09.2017 16:47

Ova se udaje za pare , a ne za osobu, kao i sva tri puta do sada. Lijepa, a izrazito arogantna i bezobrazna. Pjesme prosječne uvijene u sexi prizvuk, a glas krajnje prosječan. Mora da se dobro j.... pa je muškarci hoće. Brak će trajati dok ovaj bude finansirao, al mora da ima puno para jer ga je maznula na seljački fazon , na bebu. Sad u 4 mjesecu je stekla malo sigurnosti, pa joj je zasmetala tamburica . Udaja joj je bila potrebna da bi se spasila bankrota a sad si je obezbjedila dugogodišnje finansiranje kroz alimentaciju.Znači , dok ovaj bude ćutao i plaćao do tada će je j.... , jer sa njom nema ništa drugo .

ODGOVORITE
Name

Masni

25.09.2017 07:06

Draga moja, tebi je bas dosadno