Петровић: Нема освете, желим бодове


Прву домаћу утакмицу под водством Славка Петровића фудбалери тузланске Слободе одиграће сутра против Жељезничара.

Фудбал 22.09.2017 | 13:04
Петровић: Нема освете, желим бодове
Стручњак из Србије почео је ову сезону на клупи Плавих с Грбавице, али је пред почетак Премијер лиге добио отказ. Петровић против бившег тима жели бодове. Истиче да је утакмица за њега јако битна и да не жели никакву освету, већ само добар резултат.

"Већ пар дана радимо заједно и први увиди у екипу су већ пали. Можемо рећи да смо неке позитивне ствари већ урадили, неријешен резултат против Младости и побједа у Купу БиХ. Немамо пуно времена да чекамо, бодове морамо освајати, јако битно је узети бодове и против Жељезничара. Морамо се одвојити од дна табеле. Очекујем наставак позитивне форме и желим да узмемо бодове против Жељезничара", рекао је Петровић, који је добро упознат с играчим кадром сутрашњег ривала.

"Познат ми је играчки кадар противника, само Кајкут није био у моје вријеме у Жељезничару. Морамо изгледати боље на терену ако желимо да дођемо до бодова. Жељезничар је за мене битна утакмица као и свака друга. Нема никакве освете јер разишли смо се коректно и тренутно дајем максимум на свом послу на Тушњу. Публика може учинити доста и покушати да мотивише играче на терену. Надам се посјети и побољшању споне између навијача и играча који су на терену. У екипи не постоји груписање, атмосфера у свлачионици је добра. Покушали смо са неким играчима на позицијама које нису адекватно покривене у тиму. Пар играча имају квалитет, али га морају показати на терену", рекао је Славко Петровић пред долазак Жељезничара на Тушањ.

Амер Ордагић такођер очекује добар резултат.

"Након промјене тренера, у прошлом колу у Какњу смо одиграли неријешено и пред нама је циклус утакмица од којег нам зависи будућност. Желимо да кући, гдје смо просули бодове, вратимо самопоуздање и нама и навијачима'', изјавио је Амер Ордагић.

Меч се игра сутра од 19 сати.

(спортспорт.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар