"Гужва на пијаци, сви траже парадајз"

Полицајци ангажовани на истрази овог злочина кажу да је супруг брутално убијене певачице Јелена, Зоран Марјановић после сваког саслушања у полицији позивао оца, мајку и брата и усклађивао приче са њима о Јеленином убиству.

Србија 20.09.2017 | 13:24
"Гужва на пијаци, сви траже парадајз"
Марјановићи су, наиме, били свесни да се њихова комуникација прати, па су у својим разговорима користили шифре. За место убиства користили су "пијаца", а за Јелену "парадајз".

Тако су средином марта ове године били у страшној паници да су проваљени и да ће бити похапшени. Отац је тада позвао Зорана на мобилни и рекао му:

"Гужва је на пијаци, сви траже парадајз."

Зоран му је одговорио "да је пијаца празна и да нема шансе да је остало парадајза".

Како преносе београдски медији, извор који већ годину и по дана учествује у истрази убиства певачице, каже како су пратили сву комуникацију између Марјановића, који су од почетка били сумњиви.

"Најпре позовемо Зорана на саслушање, а његовог брата Милоша оставимо за сат времена после завршетка разговора са Зораном. Јеленин муж након саслушања одмах позове брата, с којим усклађује причу. Тако је једном Милош питао Зорана: Шта си причао о пијаци, шта си рекао када смо ишли у куповину? Јел има нешто ново за парадајз?, а овај би му одговорио користећи исте речи. Било је потпуно очигледно да користе шифре, јер нико нормалан после саслушања у полицији не би причао о парадајзу и пијаци", каже извор из истраге.

Идентична ситуација је запажена и после саслушања Зоранових родитеља.

"У марту ове године Марјановиће је ухватила страшна паника да ће их све похапсити. Владимир је тада дословце рекао Зорану: Гужва је на пијаци. Сви и даље траже парадајз. Тада му је Зоран рекао: Нема шансе, пијаца је скроз празна, нема шансе да је остало парадајза".

(Курир.рс)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Рала

20.09.2017 11:56

Глупо откуд у марту парадајз одлицно су их провалили сто су их прислускивали

ОДГОВОРИТЕ
Name

логика

21.09.2017 21:27

из пластеника... ал су их пратили па су видјели да нису били на пијаци .. контас?

Name

АТР

20.09.2017 12:14

Хммм јест вала Све информације се пласирају Ста су изјављивали у Полиција те Ста су прицали н.а. телефон И пијаца И парадајз.обицне дезинформације у циљу новинског Тираза А ту су Нов оне курир сампион

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

20.09.2017 13:19

Курир плаћеници за писање лажи.

Name

Цицву

21.09.2017 21:28

а говор пресхједника у УН како су албанци хулигани и нецовјеци и како су србе протјерали и спалили србске светиње и то . то нико не слуса .. док ми добри срби у овом рату уз насег Аркана смо били прави момци. то никог не интересује ?

Name

Циро

20.09.2017 12:16

Па ове сифре би провалио и портир тамо гдје раде инспектори.Најбоље за них да о Јелени и свему томе нису никада ниста говорили преко телефона.Сигуран сам да су инспектори оставили бубице у стану и да су их прислушкивали.Али је могуце да су Марјановици знали и за то па су се цували.Ипак нису успјели да посакривају све трагове.Надени су остаци варакине у купатилу,али и на руци Јелене.Па и оно блато и на лесу и на одјеце Зорана.Али је био неки разлог да смо цекали овако дуго на хапсење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срећко Шојиц

20.09.2017 13:19

Ја сам бас "изненадјен" ако су били толико глупи да тако разговарају. А "увредјен" сам зато сто новинари измисљају и сматрају нас глупацима па пису овакве теxтове.

ОДГОВОРИТЕ