"Gužva na pijaci, svi traže paradajz"

Policajci angažovani na istrazi ovog zločina kažu da je suprug brutalno ubijene pevačice Jelena, Zoran Marjanović posle svakog saslušanja u policiji pozivao oca, majku i brata i usklađivao priče sa njima o Jeleninom ubistvu.

Srbija 20.09.2017 | 13:24
"Gužva na pijaci, svi traže paradajz"
Marjanovići su, naime, bili svesni da se njihova komunikacija prati, pa su u svojim razgovorima koristili šifre. Za mesto ubistva koristili su "pijaca", a za Jelenu "paradajz".

Tako su sredinom marta ove godine bili u strašnoj panici da su provaljeni i da će biti pohapšeni. Otac je tada pozvao Zorana na mobilni i rekao mu:

"Gužva je na pijaci, svi traže paradajz."

Zoran mu je odgovorio "da je pijaca prazna i da nema šanse da je ostalo paradajza".

Kako prenose beogradski mediji, izvor koji već godinu i po dana učestvuje u istrazi ubistva pevačice, kaže kako su pratili svu komunikaciju između Marjanovića, koji su od početka bili sumnjivi.

"Najpre pozovemo Zorana na saslušanje, a njegovog brata Miloša ostavimo za sat vremena posle završetka razgovora sa Zoranom. Jelenin muž nakon saslušanja odmah pozove brata, s kojim usklađuje priču. Tako je jednom Miloš pitao Zorana: Šta si pričao o pijaci, šta si rekao kada smo išli u kupovinu? Jel ima nešto novo za paradajz?, a ovaj bi mu odgovorio koristeći iste reči. Bilo je potpuno očigledno da koriste šifre, jer niko normalan posle saslušanja u policiji ne bi pričao o paradajzu i pijaci", kaže izvor iz istrage.

Identična situacija je zapažena i posle saslušanja Zoranovih roditelja.

"U martu ove godine Marjanoviće je uhvatila strašna panika da će ih sve pohapsiti. Vladimir je tada doslovce rekao Zoranu: Gužva je na pijaci. Svi i dalje traže paradajz. Tada mu je Zoran rekao: Nema šanse, pijaca je skroz prazna, nema šanse da je ostalo paradajza".

(Kurir.rs)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Rala

20.09.2017 11:56

Glupo otkud u martu paradajz odlicno su ih provalili sto su ih prisluskivali

ODGOVORITE
Name

logika

21.09.2017 21:27

iz plastenika... al su ih pratili pa su vidjeli da nisu bili na pijaci .. kontas?

Name

ATR

20.09.2017 12:14

Hmmm jest vala Sve informacije se plasiraju Sta su izjavljivali u Policija te Sta su pricali n.a. telefon I pijaca I paradajz.obicne dezinformacije u cilju novinskog Tiraza A tu su Nov one kurir sampion

ODGOVORITE
Name

Nn

20.09.2017 13:19

Kurir plaćenici za pisanje laži.

Name

Cicvu

21.09.2017 21:28

a govor preshjednika u UN kako su albanci huligani i necovjeci i kako su srbe protjerali i spalili srbske svetinje i to . to niko ne slusa .. dok mi dobri srbi u ovom ratu uz naseg Arkana smo bili pravi momci. to nikog ne interesuje ?

Name

Ciro

20.09.2017 12:16

Pa ove sifre bi provalio i portir tamo gdje rade inspektori.Najbolje za nih da o Jeleni i svemu tome nisu nikada nista govorili preko telefona.Siguran sam da su inspektori ostavili bubice u stanu i da su ih prisluškivali.Ali je moguce da su Marjanovici znali i za to pa su se cuvali.Ipak nisu uspjeli da posakrivaju sve tragove.Nadeni su ostaci varakine u kupatilu,ali i na ruci Jelene.Pa i ono blato i na lesu i na odjece Zorana.Ali je bio neki razlog da smo cekali ovako dugo na hapsenje.

ODGOVORITE
Name

Srećko Šojic

20.09.2017 13:19

Ja sam bas "iznenadjen" ako su bili toliko glupi da tako razgovaraju. A "uvredjen" sam zato sto novinari izmisljaju i smatraju nas glupacima pa pisu ovakve textove.

ODGOVORITE