Орлови слетили у Београд

Кошаркашка репрезентација Србије стигла је у Београд из Истанбула, где је освојила друго место на Евробаскету.

Србија 18.09.2017 | 16:18
Орлови слетили у Београд
Изабраници селектора Ђорђевића су уз песму стигли за главни град наше земље, показавши да их и даље држи сјајна атмосфера, која их је и красила током првенства.

После сјајних издања на континенталном шампионату, наши "орлови" су са сребрним медаљама пошли за домовину, а по слетању су их дочекале почасти - водени лукови, којима се одаје признање важним путницима који слећу на писту аеродрома "Никола Тесла"



И у самом авиону "Аир Сербиа" владала је одлична атмосфера, што и не чуди - надмашена су многе очекивања, а притом се до последњег минута играло из све снаге.



Словенија је на крају однела злато (93:85), али оваквој кошаркашкој репрезентацији Србије нико нема шта да замери на учињеном.



Управо зато следи јој, овог понедељка од 19 сати на чувеном балкону Старог двора, свечани дочек у престоници.



Кошаркашка репрезентација је у главни град наше земље стигла специјалним чартер летом Ер Србије, авионом А319 - YУ-АПБ. По екипу "орлова", која је освојила сребрну медаљу на Европском првенству, полетео је авион Ербас А319, а у њему је био и ЦЕО Ер Србије, Дане Кондић.

(Блиц)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Др.Психо

18.09.2017 14:28

Словенија је показала велики тимски рад, уиграност! Зато су златни. А СРбија јету негде блзу. Игор Кокошков је прави тренер. По моме бољи од Ђорђевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

18.09.2017 15:01

Ја будале брацо мила.

Name

Кокосар

18.09.2017 15:20

Тај Кокосар и онај Драгиц да не улазе на српску земљу.Поздрав.Апаурин.Они правац код Јансе.

Name

Дејо

18.09.2017 15:28

Докторе мој драги, ми као да смо гледали две разлиците утакмице.Нецу говорити о одсуству насих најбољих играца, него о преломним моментима у утакмици кад су незналице из Бразила судиле непостојеце техницке, Словенцима много тога допустали када се ломила утакмица.Свака цаст овим момцима,без Јовица који ипак није могао одиграти ову утакмицу, тј. без плеја, одиграли су лавовски.Хвала им и синоц се видјело да имамо репрезентацију за наредну деценију, не морамо да бринемо.

Name

ДР.Психо

18.09.2017 15:35

Нелупај,да немају Драгица не би стгли ни до борбе за медаљу а уз помоц судија једва су побједили Србију Ц тим.Да је Србија имала Теодосица,Јокица,Радуљицу,Недовица,Калиница,Симоновица знаци све редом би газила по 20+ разлике,тако да,клекните пред Србијом....

Name

Косаркас

18.09.2017 16:09

Напротив какав је то тимски рад када један косаркас убаци 35 косева.То је један вансеријски играц остали просјек.Сто се тице Србије просто је цудо узети сребро са резервном екипом Србије,то само показује једно,Србија је велесила у косарци.Узели би глатко златну медаљу,сада се показало...

Name

МАX

18.09.2017 14:30

Браво момци

ОДГОВОРИТЕ