Orlovi sletili u Beograd

Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je u Beograd iz Istanbula, gde je osvojila drugo mesto na Evrobasketu.

Srbija 18.09.2017 | 16:18
Orlovi sletili u Beograd
Izabranici selektora Đorđevića su uz pesmu stigli za glavni grad naše zemlje, pokazavši da ih i dalje drži sjajna atmosfera, koja ih je i krasila tokom prvenstva.

Posle sjajnih izdanja na kontinentalnom šampionatu, naši "orlovi" su sa srebrnim medaljama pošli za domovinu, a po sletanju su ih dočekale počasti - vodeni lukovi, kojima se odaje priznanje važnim putnicima koji sleću na pistu aerodroma "Nikola Tesla"



I u samom avionu "Air Serbia" vladala je odlična atmosfera, što i ne čudi - nadmašena su mnoge očekivanja, a pritom se do poslednjeg minuta igralo iz sve snage.



Slovenija je na kraju odnela zlato (93:85), ali ovakvoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije niko nema šta da zameri na učinjenom.



Upravo zato sledi joj, ovog ponedeljka od 19 sati na čuvenom balkonu Starog dvora, svečani doček u prestonici.



Košarkaška reprezentacija je u glavni grad naše zemlje stigla specijalnim čarter letom Er Srbije, avionom A319 - YU-APB. Po ekipu "orlova", koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, poleteo je avion Erbas A319, a u njemu je bio i CEO Er Srbije, Dane Kondić.

(Blic)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Dr.Psiho

18.09.2017 14:28

Slovenija je pokazala veliki timski rad, uigranost! Zato su zlatni. A SRbija jetu negde blzu. Igor Kokoškov je pravi trener. Po mome bolji od Đorđevića.

ODGOVORITE
Name

???

18.09.2017 15:01

Ja budale braco mila.

Name

Kokosar

18.09.2017 15:20

Taj Kokosar i onaj Dragic da ne ulaze na srpsku zemlju.Pozdrav.Apaurin.Oni pravac kod Janse.

Name

Dejo

18.09.2017 15:28

Doktore moj dragi, mi kao da smo gledali dve razlicite utakmice.Necu govoriti o odsustvu nasih najboljih igraca, nego o prelomnim momentima u utakmici kad su neznalice iz Brazila sudile nepostojece tehnicke, Slovencima mnogo toga dopustali kada se lomila utakmica.Svaka cast ovim momcima,bez Jovica koji ipak nije mogao odigrati ovu utakmicu, tj. bez pleja, odigrali su lavovski.Hvala im i sinoc se vidjelo da imamo reprezentaciju za narednu deceniju, ne moramo da brinemo.

Name

DR.Psiho

18.09.2017 15:35

Nelupaj,da nemaju Dragica ne bi stgli ni do borbe za medalju a uz pomoc sudija jedva su pobjedili Srbiju C tim.Da je Srbija imala Teodosica,Jokica,Raduljicu,Nedovica,Kalinica,Simonovica znaci sve redom bi gazila po 20+ razlike,tako da,kleknite pred Srbijom....

Name

Kosarkas

18.09.2017 16:09

Naprotiv kakav je to timski rad kada jedan kosarkas ubaci 35 koseva.To je jedan vanserijski igrac ostali prosjek.Sto se tice Srbije prosto je cudo uzeti srebro sa rezervnom ekipom Srbije,to samo pokazuje jedno,Srbija je velesila u kosarci.Uzeli bi glatko zlatnu medalju,sada se pokazalo...

Name

MAX

18.09.2017 14:30

Bravo momci

ODGOVORITE