Кријумчарио дрогу у аутобусу

Педесетседмогодишњи држављанин БиХ покушао је преко граничног прелаза Славонски Брод у Хрватску прокријумчарити седам килограма марихуане.

Босна и Херцеговина 18.09.2017 | 15:41
Кријумчарио дрогу у аутобусу
Полицијски и царински службеници су, контролишући путнике и пртљагу у аутобусу загребачких регистрацијских таблица, у пртљагу једног од путника пронашли 7,3 килограма марихуане, саопштила је Полицијска управа бродско-посавска.
 
Дрогу је детектовао полицијски пас.

Након довршеног криминалистичког истраживања 57-годишњак је уз кривичну пријаву предат притворском надзорнику, а потом мјеродавном Државном адвокату у Славонском Броду на даљње поступање.

(Фена)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Чудо

18.09.2017 14:16

То је смијешно. На граници између Бих и Хрватске је чудније кад пређе аутобус него дрога. То није државна граница него обезбеђење пута дроге и прљавог новца а овај индијанац што су га "ухватили" је њихов Играч који свјесно пада како би царина показала да нешто ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

и мени цудо

18.09.2017 17:04

Преко те границе пресао сам стотине пута и бусом и аутом и никад нисам видио пса са цариницима ( осим луталица једино ако то нису слузбени пси који раде у цивилу) и бас тад кад је он понео дрогу узели пса и открили га то је тако провидна стела.

ОДГОВОРИТЕ