Krijumčario drogu u autobusu

Pedesetsedmogodišnji državljanin BiH pokušao je preko graničnog prelaza Slavonski Brod u Hrvatsku prokrijumčariti sedam kilograma marihuane.

Bosna i Hercegovina 18.09.2017 | 15:41
Krijumčario drogu u autobusu
Policijski i carinski službenici su, kontrolišući putnike i prtljagu u autobusu zagrebačkih registracijskih tablica, u prtljagu jednog od putnika pronašli 7,3 kilograma marihuane, saopštila je Policijska uprava brodsko-posavska.
 
Drogu je detektovao policijski pas.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 57-godišnjak je uz krivičnu prijavu predat pritvorskom nadzorniku, a potom mjerodavnom Državnom advokatu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

(Fena)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Čudo

18.09.2017 14:16

To je smiješno. Na granici između Bih i Hrvatske je čudnije kad pređe autobus nego droga. To nije državna granica nego obezbeđenje puta droge i prljavog novca a ovaj indijanac što su ga "uhvatili" je njihov Igrač koji svjesno pada kako bi carina pokazala da nešto radi.

ODGOVORITE
Name

i meni cudo

18.09.2017 17:04

Preko te granice presao sam stotine puta i busom i autom i nikad nisam vidio psa sa carinicima ( osim lutalica jedino ako to nisu sluzbeni psi koji rade u civilu) i bas tad kad je on poneo drogu uzeli psa i otkrili ga to je tako providna stela.

ODGOVORITE