Зоран у притвору полиција чува кућу

Полицијска патрола стајала је неколико сати испред куће породице Марјановић у Косовопољској улици у Борчи, а како "Блиц" незванично сазнаје, чланови породице супруга убијене певачице су саслушани, а Зоранов отац Владимир рекао је да не сме ништа да говори у овој фази поступка.

Србија 16.09.2017 | 14:33
Зоран у притвору полиција чува кућу
Како незванично сазнајемо, у кући је заједно са полицијом била и социјална служба, која је вршила процену о условима у којима живи Марјановићева малолетна ћерка.
 
Зоранов отац Владимир Марјановић није могао да коментарише шта се догађало у протеклих 24 сата у њиховој породичној кући.

- Адвокат нам је забранио да причамо било шта док је поступак против Зорана у овој фази, да нам не би натоварили узнемиравање јавности - рекао је Владимир Марјановић за "Блиц".

На питање како је протекао разговор са радницима Центра за социјални рад који су до малопре били у њиховој кући, Владимир је рекао да је све у реду и да је у питању стандардна процедура.

Полиција и социјални радници напустили су кућу Марјановића после неколико сати.

У дом Марјановића дошао је током пре поднева и Зоранов брат Милош са девојком и Зорановом ћерком Јаном.



Комшије које су репортери "Блица" затекли како пролазе поред куће Марјановића били су оштри по питању коментара на рачун породице Марјановић.



- Монструми, сви су они криви! - рекао је један комшија, иначе познаник покојне Јеленине мајке Зорице.



Зоран Марјановић ухапшен је јуче у Борчи због убиства супруге Јелене, након чега је саслушан у Вишем јавном тужилаштву, где му је одређен притвор до 30 дана.



Владимир Марјановић потврдио је јуче да је његов син ухапшен и тврди да је "хапшење намештено".



Зораново хапшење је намештено и сви ми знамо истину. Јелену је убио тајкун који држи пола Београда, а Зорана хапсе јер њему гори под ногама и свима иде у прилог да Зоран буде ухапшен. Мој син није убица - рекао је у шоку Владимир Марјановић.



Јелена Марјановић је нестала 2. априла 2016. године, док је трчала на насипу у Црвенки. На насип је дошла аутомобилом са супругом Зораном и ћерком Јаном. Зоран и Јана су, како је Зоран тврдио, у једном тренутку остали на ливади, док је Јелена отрчала.



Полиција је исте вечери кренула у потрагу за Јеленом. Веровало се да је нестала, па су на потезу за трчање исте вечери пролазили и полицајци, и новинари, и породица и пријатељи који су тражили Јелену и тако уништили доказне трагове.

Јеленино тело нађено је сутрадан, у каналу. Обдукцијом је утврђено да је убијена ударцима тврдим предметом у главу. Киша која је падала ноћ пред проналазак тела спрала је трагове који би довели до убице. Оружје којим је Јелена убијена није нађено.

Јелена је убијена седам минута након њеног последњег телефонског разговора са мајком Зорицом. Зорица после злочина ни у кога није "упрла прст", нити оптужила за убиство. Све време постављала је само питање: ко је убио њену ћерку. Одговор није сачекала. Умрла је у октобру 2016. године.

(Блиц)




Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Кј

16.09.2017 14:11

Ови мени лице на секташе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxл

16.09.2017 16:20

Зашто га не ставе на детектор лажи и то једном заврше аман побогу.

Name

Уколико,

17.09.2017 17:58

Ум доказу да су поцинили зло :дати им по 100 година тамнице ,дали они разумију какву будаластину су правили ,од мупа ,па сда, колико је ту труда улозено немозе се то платити "нема новаца , има они да плате убице .