Zoran u pritvoru policija čuva kuću

Policijska patrola stajala je nekoliko sati ispred kuće porodice Marjanović u Kosovopoljskoj ulici u Borči, a kako "Blic" nezvanično saznaje, članovi porodice supruga ubijene pevačice su saslušani, a Zoranov otac Vladimir rekao je da ne sme ništa da govori u ovoj fazi postupka.

Srbija 16.09.2017 | 14:33
Zoran u pritvoru policija čuva kuću
Kako nezvanično saznajemo, u kući je zajedno sa policijom bila i socijalna služba, koja je vršila procenu o uslovima u kojima živi Marjanovićeva maloletna ćerka.
 
Zoranov otac Vladimir Marjanović nije mogao da komentariše šta se događalo u proteklih 24 sata u njihovoj porodičnoj kući.

- Advokat nam je zabranio da pričamo bilo šta dok je postupak protiv Zorana u ovoj fazi, da nam ne bi natovarili uznemiravanje javnosti - rekao je Vladimir Marjanović za "Blic".

Na pitanje kako je protekao razgovor sa radnicima Centra za socijalni rad koji su do malopre bili u njihovoj kući, Vladimir je rekao da je sve u redu i da je u pitanju standardna procedura.

Policija i socijalni radnici napustili su kuću Marjanovića posle nekoliko sati.

U dom Marjanovića došao je tokom pre podneva i Zoranov brat Miloš sa devojkom i Zoranovom ćerkom Janom.



Komšije koje su reporteri "Blica" zatekli kako prolaze pored kuće Marjanovića bili su oštri po pitanju komentara na račun porodice Marjanović.



- Monstrumi, svi su oni krivi! - rekao je jedan komšija, inače poznanik pokojne Jelenine majke Zorice.



Zoran Marjanović uhapšen je juče u Borči zbog ubistva supruge Jelene, nakon čega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde mu je određen pritvor do 30 dana.



Vladimir Marjanović potvrdio je juče da je njegov sin uhapšen i tvrdi da je "hapšenje namešteno".



Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - rekao je u šoku Vladimir Marjanović.



Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine, dok je trčala na nasipu u Crvenki. Na nasip je došla automobilom sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom. Zoran i Jana su, kako je Zoran tvrdio, u jednom trenutku ostali na livadi, dok je Jelena otrčala.



Policija je iste večeri krenula u potragu za Jelenom. Verovalo se da je nestala, pa su na potezu za trčanje iste večeri prolazili i policajci, i novinari, i porodica i prijatelji koji su tražili Jelenu i tako uništili dokazne tragove.

Jelenino telo nađeno je sutradan, u kanalu. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu. Kiša koja je padala noć pred pronalazak tela sprala je tragove koji bi doveli do ubice. Oružje kojim je Jelena ubijena nije nađeno.

Jelena je ubijena sedam minuta nakon njenog poslednjeg telefonskog razgovora sa majkom Zoricom. Zorica posle zločina ni u koga nije "uprla prst", niti optužila za ubistvo. Sve vreme postavljala je samo pitanje: ko je ubio njenu ćerku. Odgovor nije sačekala. Umrla je u oktobru 2016. godine.

(Blic)




Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Kj

16.09.2017 14:11

Ovi meni lice na sektaše.

ODGOVORITE
Name

Xxl

16.09.2017 16:20

Zašto ga ne stave na detektor laži i to jednom završe aman pobogu.

Name

Ukoliko,

17.09.2017 17:58

Um dokazu da su pocinili zlo :dati im po 100 godina tamnice ,dali oni razumiju kakvu budalastinu su pravili ,od mupa ,pa sda, koliko je tu truda ulozeno nemoze se to platiti "nema novaca , ima oni da plate ubice .