БН радио уживо о стању у Српској

На таласима БН радија у емисији "Пулс народа" слушаоци ће данас имати прилику да уживо прокоментаришу дешавања из Народне скупштине Републике Српске која су се десила претходних дана.
"Пулс народа" почиње у 09:00 часова. Гости у емисији биће лидери опозиције Вукота Говедарица (СДС) и Драган Чавић (НДП), а очекујемо и представника владајуће коалиције.

Република Српска 16.09.2017 | 07:09
БН радио уживо о стању у Српској
Хронологија догађаја, узроци потеза опозиције, реакције власти, одлуке предсједника НСРС, потези министра полиције Драгана Лукача, дуге цијеви у парламенту неке су од тема о којима ће говорити и сами актери ових догађаја. Телефонским укључењем, учешће у емисији већ су потврдили лидери опозиције Драган Чавић и Вукота Говедарица. Још увијек очекујемо одговор и од представника владајуће коалиције у вези учешћа у емисији "Пулс народа".

Емисију можете слушати уживо данас од 09:00 до 12:00 часова на некој земаљских фреквенција БН радија. Уколико немате пријем неке од фреквенција из наше ФМ мреже, препоручујемо да нас послушате путем интернета на овом линку.  

Уколико користите неку од наших апликација за паметне телефоне, до програма БН радија можете доћи врло лако, притиском на дугме у горњем десном углу васе мобилне апликације.

БН Радио

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Валериа

16.09.2017 07:20

БРАВО Најбољи сте БН ТВ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

лазо

16.09.2017 07:42

Они се боре за своја радна мјеста гдје смо ми 73 је.алинам младост а сад и старост хоћу посла и будућност за нашу дјецу.Док они причају добијају плату или били режим или опозиција а ја будала их слушам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xy

16.09.2017 09:09

Слушај Додика и РТРС можда је то боље.

Name

Видимо

16.09.2017 07:46

... Ма Хајде Богати, Шта ће бити од свега тога? Па мало се погурала раја у кафани. Немора вазда пуцањем да заврши па фала Богу нико није главу изгубио. И даље тврдим јако да су, нажалост, сви борци у БИХ, на свакој страни били инструмент, све жртве у рату су биле "Прогнозирана колатерална стета" (Ово молим вас да ми извинете дубоко поштовање за жртве и наклон, то посматрам из перспективе "оних" који креирају свијет) . Тренутна политика, јос увијек, на простору РС а у многом и у ФБиХ, се врти око тога Ко је борац био а Ко дезертер. Сва та полемика нема везе са данашњицом и ни због чега буди те неке осјећаје рата. Данас политика (након четврт вијека) треба бити окренута развоју, а видим како им иде. Оно што ме изненађује је реторика коју сви ви гласачи купујете. Изгледа већином као предизборна реторика, а почиње овако "Ми морамо да се договоримо..., Ми требамо да се сложимо. .., Не смије нико пробати са удари на... итд итд. Знаци оно како ја преводим те наступе и те изречене ријеци, осјећам кода човјек треба сад на изборима да буде изабран а не да је у фотељи већ 8 година. Ко треба да ријеши и договори ако не он? Послушајте рецимо Додика следеци пут пред камерама па ћете схватити о чему причам. Конто ове вјести да кажем да се пуно нешто ни са овом опозицијом може измјенити, још увијек "Биг Бротхер" није нашао рјешење са Србију у БИХ, а доце и то на тапету. Дотада народе боље да нешто радите и да преживите, бАшта крава коке, и да чувате здравље и енергију не трошите на ишчекивање промјена сто дотицу обицни народ. "Вазда су волови орали, а коњи зобали" . Лијеп поздрав, и угодан да вам је пријем ове радијске емисије.

ОДГОВОРИТЕ