BN radio uživo o stanju u Srpskoj

Na talasima BN radija u emisiji "Puls naroda" slušaoci će danas imati priliku da uživo prokomentarišu dešavanja iz Narodne skupštine Republike Srpske koja su se desila prethodnih dana.
"Puls naroda" počinje u 09:00 časova. Gosti u emisiji biće lideri opozicije Vukota Govedarica (SDS) i Dragan Čavić (NDP), a očekujemo i predstavnika vladajuće koalicije.

Republika Srpska 16.09.2017 | 07:09
BN radio uživo o stanju u Srpskoj
Hronologija događaja, uzroci poteza opozicije, reakcije vlasti, odluke predsjednika NSRS, potezi ministra policije Dragana Lukača, duge cijevi u parlamentu neke su od tema o kojima će govoriti i sami akteri ovih događaja. Telefonskim uključenjem, učešće u emisiji već su potvrdili lideri opozicije Dragan Čavić i Vukota Govedarica. Još uvijek očekujemo odgovor i od predstavnika vladajuće koalicije u vezi učešća u emisiji "Puls naroda".

Emisiju možete slušati uživo danas od 09:00 do 12:00 časova na nekoj zemaljskih frekvencija BN radija. Ukoliko nemate prijem neke od frekvencija iz naše FM mreže, preporučujemo da nas poslušate putem interneta na ovom linku.  

Ukoliko koristite neku od naših aplikacija za pametne telefone, do programa BN radija možete doći vrlo lako, pritiskom na dugme u gornjem desnom uglu vase mobilne aplikacije.

BN Radio

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Valeria

16.09.2017 07:20

BRAVO Najbolji ste BN TV...

ODGOVORITE
Name

lazo

16.09.2017 07:42

Oni se bore za svoja radna mjesta gdje smo mi 73 je.alinam mladost a sad i starost hoću posla i budućnost za našu djecu.Dok oni pričaju dobijaju platu ili bili režim ili opozicija a ja budala ih slušam.

ODGOVORITE
Name

Xy

16.09.2017 09:09

Slušaj Dodika i RTRS možda je to bolje.

Name

Vidimo

16.09.2017 07:46

... Ma Hajde Bogati, Šta će biti od svega toga? Pa malo se pogurala raja u kafani. Nemora vazda pucanjem da završi pa fala Bogu niko nije glavu izgubio. I dalje tvrdim jako da su, nažalost, svi borci u BIH, na svakoj strani bili instrument, sve žrtve u ratu su bile "Prognozirana kolateralna steta" (Ovo molim vas da mi izvinete duboko poštovanje za žrtve i naklon, to posmatram iz perspektive "onih" koji kreiraju svijet) . Trenutna politika, jos uvijek, na prostoru RS a u mnogom i u FBiH, se vrti oko toga Ko je borac bio a Ko dezerter. Sva ta polemika nema veze sa današnjicom i ni zbog čega budi te neke osjećaje rata. Danas politika (nakon četvrt vijeka) treba biti okrenuta razvoju, a vidim kako im ide. Ono što me iznenađuje je retorika koju svi vi glasači kupujete. Izgleda većinom kao predizborna retorika, a počinje ovako "Mi moramo da se dogovorimo..., Mi trebamo da se složimo. .., Ne smije niko probati sa udari na... itd itd. Znaci ono kako ja prevodim te nastupe i te izrečene rijeci, osjećam koda čovjek treba sad na izborima da bude izabran a ne da je u fotelji već 8 godina. Ko treba da riješi i dogovori ako ne on? Poslušajte recimo Dodika sledeci put pred kamerama pa ćete shvatiti o čemu pričam. Konto ove vjesti da kažem da se puno nešto ni sa ovom opozicijom može izmjeniti, još uvijek "Big Brother" nije našao rješenje sa Srbiju u BIH, a doce i to na tapetu. Dotada narode bolje da nešto radite i da preživite, bAšta krava koke, i da čuvate zdravlje i energiju ne trošite na iščekivanje promjena sto doticu obicni narod. "Vazda su volovi orali, a konji zobali" . Lijep pozdrav, i ugodan da vam je prijem ove radijske emisije.

ODGOVORITE