Угљевик: Турнир "Рудар куп"

У Угљевику је данас завршен дводневни турнир у малом фудбалу „Рудар куп“ чији је организатор Школа фудбала „Рудар“ из ове подмајевичке општине.

Република Српска 10.09.2017 | 21:54
Угљевик: Турнир "Рудар куп"
Побједник турира у категорији узраста 11 година је екипа „Сокер кидс“ из Бијељине, малишани „Дрина“ из Зворника најбољи су у узрасту 10 године, а екипа „Сокер кидс“ из Бијељине најбоља је и у узрасту 9 година док је екипа домаћина „Рудар“ из Угљевика најбоља у узрасту 8 година.



Тренер у Школи фудбала „Рудар“ Предраг Марић рекао је да је на овогодишњем турниру, другом по реду, учестовало 28 екипа са око 300 учесника.

„Наша жеља је да овај турнир прерасте у традицију. Школа фудбала „Рудар“ постоји већ трећу годину, има око 50 дјеце, активирали смо дјевојчице којих има 10. Прољетни дио провели смо такмичећи се на турнирима, а у јесењем дијелу се враћамо на обуку, прије свега оно што прати селективна и техничка фаза“, рекао је Марић новинарима.

Награде, медаље и пехаре испред општине Угљевик која је генерални спонзор турнира додјелио је Младен Стевановић.



„Присуствовали смо прелијепој спортској манифестацији у Угљевику овог викенда каквих треба бити што више јер се на овај начин дјеца мовишу наспорт од најранијих узраста“, рекао је Стевановић.



Он је честитао организатору турнира и захвалио се свим учесницима и екипама.

„Ови малишани су прави примјер својим вршњацима да поред школе, образовања и васпитања, спорт треба да буде значајан фактор њиховог одрастања“, истакао је Стевановић.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар