Најбоље обучен мушкарац ове године

Изгледа да му је девојка "пренела" љубав према моди…

Мода и љепота 09.09.2017 | 14:45
Најбоље обучен мушкарац ове године
Певач Зејн Малик проглашен је најбоље обученим мушкарцем 2017. године!

Зејн је некада био члан једног од најуспешнијих мушких бендова свих времена - Оне Дирецтион - а онда је пре две године започео соло каријеру. Има 24 године, већ дуже време је у вези са манекенком Ђиђи Хадид, а "Хуго Бос" му је у сарадњи са магазином ГQ сада доделио и награду за најбоље обученог мушкарца 2017. године.

А изгледа да му је ту љубав према моди "пренела" управо Ђиђи.

"Стално крадем ствари из њеног ормана. Кошуље, мајице, шта год… Не носим их нужно напоље, али их носим код куће и није ме брига - све док изгледа кул", каже Малик и додаје да јој редовно "краде" и наочаре за сунце.

"Мислим да није баш срећна због тога јер сам изгубио неколико пари".



Свиђало вам се или не како се Зејн облачи, чињеница је да се не плаши да експериментише када је реч о моди. Сетите се само када се на Мет Гала балу појавио са металном руком попут робота… Такође, модни стручњаци га хвале јер једнако добро успева да изнесе и такозвани "стрит стајл" и смокинг.

"Мој тата је увек говорио да би требало носити ствари које ти добро стоје, уместо бринути само о бренду. Тиме се увек водим. Обући ћу било шта, све док то на мени добро изгледа. Заиста ми није важно која је марка и која је цена", каже певач.

Малик каже да воли да купује винтиџ одећу, а на питање чију би одећу волео да "украде" каже: "Тупака Шакура. Он је имао невиђено добре ‘Версаће’ ствари, џемпере и фармерке који су изгледали невероватно".

Најбоље обучени мушкарац 2017. године каже да "има превише одеће" и да је крајње време да почне да је поклања људима.

У видеу погледајте неке његове одевне комбинације:



(Мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар