Нада Обрић ће се добро забавити

Изгледа да ће се певачица Нада Обрић, баш као што је и најавлиа, много добро забављати у "Задрузи".

Забава 07.09.2017 | 15:52
Нада Обрић ће се добро забавити
Пре уласка у ријалити Нада је рекла да јој неће сметати младе и лепе девојке као конкуренција.

- Идем у ријалити, па што ми бог да. Право да вам кажем, ни ја не знам зашто уопште идем тамо. Ништа ме није натерало, нити ми треба за каријеру, нити звог посла, нити због финансија. Улазим без хонорара, ништа нисам тражила. У животу није све у парама. Што се мене тиче, није ми био потребан ни уговор, цео живот ми је реч била битнија од сваког уговора. Не знам ни ко ће се све наћи у ријалитију. Нисам се интересовала. Нико ми не смета, самој себи сам најбитнија. Не смета ми што ћу спавати са старлетама и проституткама у истој соби, па чак и кревету. Шта је лоше у томе? Свесна сам свега - рекла је Обрићева дан пред улазак у ријалити.

Певачица се чак није плашила ни што ће живот делити са Зораном Марјановићем, супругом убијене певачице Јелене Марјановић Крсмановић, због кога другим учесницима клецају колена, одрично је одговорила:

- Нека улази ко год хоће, свако је тамо за себе. Ето видите, он се зове Зоран Марјановић, а ја Нада Обрић. Какаве то сад везе има? Не занима ме што остали страхују од њега, уопште нисам ни питала ко улази. Он ме не занима, мени не може ништа - рекла је певачица.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

М

07.09.2017 14:29

Надо стоци то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

07.09.2017 18:31

Зар је јос зива баба сера она је давна прослост и ни по цему да се памти.

ОДГОВОРИТЕ