ЕП - Сатница осмине финала: Шта гледате у суботу?

Позната половина термина нокаут фазе Евробаскета.

Кошарка 07.09.2017 | 13:15
ЕП - Сатница осмине финала: Шта гледате у суботу?
Утакмицама петог кола је јуче стављена тачка на групну фазу Евробаскета у групама А и Б које су игране у Финској и Израелу. По четири селекције из поменутих група се селе на завршницу првенства у Истанбул, а позната је половина парова осмине финала.

Нокаут фаза у Турској почиње у суботу, сви мечеви ће бити играни у дворани Синан Ерден, а ФИБА је синоћ одредила и термине за прва четири меча прве фазе ноакут рунде.

Програм осмине финала у суботу почиње дуелом Словеније и Украјине у 11.30 часова што је термин којем се нико у ова два тима неће обрадовати. Мада, по локалном времену у Истанбулу, то је 12.30 часова.

Осмина финала се наставља од 14.15 часова (по нашем времену) дуелом између Немаца и Француза, затим од 17.45 играју Финска и Италија, а за ударни вечерњи термин од 21.00 је остављен окршај Литванаца и Грка што је уједно и дерби дана.

Остало је још да данас сазнамо преостала четири пара осмине финала. Шпанија чека чевртопласираног из групе Д, а Хрватска трећепласираног. Остаје да видимо који редом ће се распоредити Србија, Летонија, Русија и Турска које су обезбедиле осмину финала, као и да ли ће Црногорци оверити треће место у групи Ц, а Мађари остати на четвртој позицији.

Вечерас ће потом бити објављени и термини преосталих мечева осмине финала, а може се очекивати да домаћин игра у вечерњем термину што значи да пододневне часове у недељу резервишете за праћење наших Орлова.

Субота: 
11.30: Словенија - Украјина
14.15: Немачка - Француска
17.45: Финска - Италија
21.00: Литванија - Грчка 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар