EP - Satnica osmine finala: Šta gledate u subotu?

Poznata polovina termina nokaut faze Evrobasketa.

Košarka 07.09.2017 | 13:15
EP - Satnica osmine finala: Šta gledate u subotu?
Utakmicama petog kola je juče stavljena tačka na grupnu fazu Evrobasketa u grupama A i B koje su igrane u Finskoj i Izraelu. Po četiri selekcije iz pomenutih grupa se sele na završnicu prvenstva u Istanbul, a poznata je polovina parova osmine finala.

Nokaut faza u Turskoj počinje u subotu, svi mečevi će biti igrani u dvorani Sinan Erden, a FIBA je sinoć odredila i termine za prva četiri meča prve faze noakut runde.

Program osmine finala u subotu počinje duelom Slovenije i Ukrajine u 11.30 časova što je termin kojem se niko u ova dva tima neće obradovati. Mada, po lokalnom vremenu u Istanbulu, to je 12.30 časova.

Osmina finala se nastavlja od 14.15 časova (po našem vremenu) duelom između Nemaca i Francuza, zatim od 17.45 igraju Finska i Italija, a za udarni večernji termin od 21.00 je ostavljen okršaj Litvanaca i Grka što je ujedno i derbi dana.

Ostalo je još da danas saznamo preostala četiri para osmine finala. Španija čeka čevrtoplasiranog iz grupe D, a Hrvatska trećeplasiranog. Ostaje da vidimo koji redom će se rasporediti Srbija, Letonija, Rusija i Turska koje su obezbedile osminu finala, kao i da li će Crnogorci overiti treće mesto u grupi C, a Mađari ostati na četvrtoj poziciji.

Večeras će potom biti objavljeni i termini preostalih mečeva osmine finala, a može se očekivati da domaćin igra u večernjem terminu što znači da pododnevne časove u nedelju rezervišete za praćenje naših Orlova.

Subota: 
11.30: Slovenija - Ukrajina
14.15: Nemačka - Francuska
17.45: Finska - Italija
21.00: Litvanija - Grčka 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar