Канги 600.000, потписују још Доналд, Ле Талек и Срнић!

Првих јесењих дана Црвена звезда блиндира понајбоље играче и даје им значајне повишице. . . !

Фудбал 04.09.2017 | 18:15
Канги 600.000, потписују још Доналд, Ле Талек и Срнић!
Последњих дана у због репрезентативне паузе у српским клубовима је мало затишје, али то не значи да се апсолутно ништа не дешава! Штавише, челници Црвене звезде, рецимо, увелико припремају нове уговоре за неке од најважнијих играча. 

Спортски журнал тако пише да ће првих јесењих дана парафе на нове уговоре сигурно ставити четворица фудбалера и то - Гелор Канга, Дамјан Ле Талек, Мичел Доналд и Славољуб Срнић. 

Понајвише прашине последњих дана подигло се управо због репрезентативца Габона за кога се чак веровало да би могао да напусти Маракану. Јасно је одмах било да ће црвено-бели тешко задржати једаног од најбољих играча без повишице и то се испоставило као потпуно тачна претпоставка. Журнал наводи да ће Канга продужити сарадњу са српским вицепрваком - тренутно зарађује 480.000 - и да ће по новом споразуму зарађивати 600.000 евра годишње, што ће га учинити далеко најплаћенијим играчем у клубу. 

Међу играчима за које су стигле званичне понуде на адресу Љутице Богдана - поред поменутог Канге и Ричмонда Боаћија - а које је Звездан Терзић прилично лако одбио, налази се и Мичел Доналд. И за капитена је, наводи исти извор спреман нови, побољшани уговор.

Прва тура потписа биће закључена са још двојицом играча који чекају на повишицу и то суСлавољуб Срнић и Дамијан ле Талек. Свој четворици поменутих фудбалера актуелни уговори истичу наредног лета...  

Извор: моззартспорт

фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар