Kangi 600.000, potpisuju još Donald, Le Talek i Srnić!

Prvih jesenjih dana Crvena zvezda blindira ponajbolje igrače i daje im značajne povišice. . . !

Fudbal 04.09.2017 | 18:15
Kangi 600.000, potpisuju još Donald, Le Talek i Srnić!
Poslednjih dana u zbog reprezentativne pauze u srpskim klubovima je malo zatišje, ali to ne znači da se apsolutno ništa ne dešava! Štaviše, čelnici Crvene zvezde, recimo, uveliko pripremaju nove ugovore za neke od najvažnijih igrača. 

Sportski žurnal tako piše da će prvih jesenjih dana parafe na nove ugovore sigurno staviti četvorica fudbalera i to - Gelor Kanga, Damjan Le Talek, Mičel Donald i Slavoljub Srnić. 

Ponajviše prašine poslednjih dana podiglo se upravo zbog reprezentativca Gabona za koga se čak verovalo da bi mogao da napusti Marakanu. Jasno je odmah bilo da će crveno-beli teško zadržati jedanog od najboljih igrača bez povišice i to se ispostavilo kao potpuno tačna pretpostavka. Žurnal navodi da će Kanga produžiti saradnju sa srpskim viceprvakom - trenutno zarađuje 480.000 - i da će po novom sporazumu zarađivati 600.000 evra godišnje, što će ga učiniti daleko najplaćenijim igračem u klubu. 

Među igračima za koje su stigle zvanične ponude na adresu Ljutice Bogdana - pored pomenutog Kange i Ričmonda Boaćija - a koje je Zvezdan Terzić prilično lako odbio, nalazi se i Mičel Donald. I za kapitena je, navodi isti izvor spreman novi, poboljšani ugovor.

Prva tura potpisa biće zaključena sa još dvojicom igrača koji čekaju na povišicu i to suSlavoljub Srnić i Damijan le Talek. Svoj četvorici pomenutih fudbalera aktuelni ugovori ističu narednog leta...  

Izvor: mozzartsport

foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar