Ухапшена лица због провала

Лице чији су иницијали П. В. /44/ из Прњавора ухапшено је на Павловића путу због сумње да је извршило више провала у објекте на подручју Бијељине.

Република Српска 01.09.2017 | 10:47
Ухапшена лица због провала
Ово лице ухапшено је јуче у близини објекта "Јеликс", док се друго непознато лице удаљило у непознатом правцу.

Оперативним радом полиција је дошла до сазнања да је ријеч о лицу С.Р. /46/ настањеном у Приједору, за којим је расписана потрага, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Са њима се налазила и малољетна Р.А, рођена 2001. године, из Прњавора, штићеница Центра за социјални рад, а чији је нестанак пријављен у Полицијској станици Прњавор 29. августа.

Она је предата Центру за социјални рад Прњавор.

У саопштењу се наводи да је непознато лице од 27. августа провалило у викендицу у Амајлијама у власништву С.С. /70/, који је случај полицији пријавио јуче.

Полицији је јуче Д.М. /65/ пријавио да су непозната лица провалила у викендицу у мјесту Попови у периоду од 29. августа до момента пријаве, као и да је извршена провала и у ловачку кућу ловачке секције "Попови".

Због сумње да је починило ове тешке крађе лице П.В. лишено је слободе јуче у 12.30 часова.

Полиција је на лицу мјеста у оба случаја извршила увиђај о чему ће бити упућен извјештај тужилаштву.

Припадници Полицијске управе Бијељина оперативним радом су дошли до сазнања да је једно пунољетно и седам малољетних лица са подручја овог града у протеклом периоду извршило више кривичних дјела разбојништво у приватним кућама, кладионицама и трговинским радњама.

Том приликом су пронађени материјални докази, као и отуђени предмети, који ће бити враћени власницима.

Против ових лица слиједи извјештај тужилаштву.

Путем телефона у Полицијску станицу Бијељина два јуче се обратио и Ж.А.
/63/ из Бијељине и пријавио да је у току ноћи од 21.00 до 8.00 часова из његовог дворишта украден његов аутомобил марке "мерцедес 190 Д".

Полиција је извршила увиђај на лицу мјеста.

У саобраћајној незгоди у Улици Раје Бањичића, М.К. /40/ из Бијељине повријеђен је када је, управљајући возилом марке "шкода супер Б", ударио у зидану дворишну ограду.

Помоћ му је указана у медицинском центру Бијељина.

На подручју Полицијске управе Бијељина у протекла 24 часа пријављена су три кривична дјела, није било нарушавања јавног реда и мира, а догодиле су се три саобраћајне незгоде, од којих једна са посљедицом по лице, а остале са материјалном штетом.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар