Uhapšena lica zbog provala

Lice čiji su inicijali P. V. /44/ iz Prnjavora uhapšeno je na Pavlovića putu zbog sumnje da je izvršilo više provala u objekte na području Bijeljine.

Republika Srpska 01.09.2017 | 10:47
Uhapšena lica zbog provala
Ovo lice uhapšeno je juče u blizini objekta "Jeliks", dok se drugo nepoznato lice udaljilo u nepoznatom pravcu.

Operativnim radom policija je došla do saznanja da je riječ o licu S.R. /46/ nastanjenom u Prijedoru, za kojim je raspisana potraga, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Sa njima se nalazila i maloljetna R.A, rođena 2001. godine, iz Prnjavora, štićenica Centra za socijalni rad, a čiji je nestanak prijavljen u Policijskoj stanici Prnjavor 29. avgusta.

Ona je predata Centru za socijalni rad Prnjavor.

U saopštenju se navodi da je nepoznato lice od 27. avgusta provalilo u vikendicu u Amajlijama u vlasništvu S.S. /70/, koji je slučaj policiji prijavio juče.

Policiji je juče D.M. /65/ prijavio da su nepoznata lica provalila u vikendicu u mjestu Popovi u periodu od 29. avgusta do momenta prijave, kao i da je izvršena provala i u lovačku kuću lovačke sekcije "Popovi".

Zbog sumnje da je počinilo ove teške krađe lice P.V. lišeno je slobode juče u 12.30 časova.

Policija je na licu mjesta u oba slučaja izvršila uviđaj o čemu će biti upućen izvještaj tužilaštvu.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina operativnim radom su došli do saznanja da je jedno punoljetno i sedam maloljetnih lica sa područja ovog grada u proteklom periodu izvršilo više krivičnih djela razbojništvo u privatnim kućama, kladionicama i trgovinskim radnjama.

Tom prilikom su pronađeni materijalni dokazi, kao i otuđeni predmeti, koji će biti vraćeni vlasnicima.

Protiv ovih lica slijedi izvještaj tužilaštvu.

Putem telefona u Policijsku stanicu Bijeljina dva juče se obratio i Ž.A.
/63/ iz Bijeljine i prijavio da je u toku noći od 21.00 do 8.00 časova iz njegovog dvorišta ukraden njegov automobil marke "mercedes 190 D".

Policija je izvršila uviđaj na licu mjesta.

U saobraćajnoj nezgodi u Ulici Raje Banjičića, M.K. /40/ iz Bijeljine povrijeđen je kada je, upravljajući vozilom marke "škoda super B", udario u zidanu dvorišnu ogradu.

Pomoć mu je ukazana u medicinskom centru Bijeljina.

Na području Policijske uprave Bijeljina u protekla 24 časa prijavljena su tri krivična djela, nije bilo narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode, od kojih jedna sa posljedicom po lice, a ostale sa materijalnom štetom.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar