Стравичан удес код Приједора

На путу Козарска Дубица – Приједор, у месту Брекиња, ноћас се догодила саобраћајна незгода у којој је било више повређених.

Република Српска 01.09.2017 | 09:31
Стравичан удес код Приједора
До незгоде је дошло када су се сударили “ауди” караван и “голф 2”, односно када је возач “голфа 2” изненада прешао на другу страну пута и директно ударио у “ауди” који је долазио из супротног смера, пише АТВ.

Возач “аудија” прошао је неповређен, док су три особе из “голфа” морали да извлаче ватрогасци. Они су пребачени возилом Хитне помоћи Дома здравља из Козарске Дубице за Приједор.

За сада нема више информација о стању повређених.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЖУЋО

01.09.2017 07:42

У САОБРАЋАЈУ СВЕ ГОРЕ И ГОРЕ, А МИНИСТАР СМАЊИО БРОЈ САОБ. ПОЛИЦИЈЕ НА УШТБ РАЗНОРАЗНИХ УПРАВА ГДЈЕ СЈЕДЕ И ИГРАЈУ ИГРИЦЕ НА РАЋУНАРИМА, КАЖЕ НИСУ РЕНТАБИЛНИ. БЕЗБЕДНОСТ САОВРАЋАЈА ЈЕ НАЈНИЖА ОД 95 ГОДИНЕ. БИТНА ЈЕ НАБАВКА РАДАРА ОД КОЈИХ СЕ ПУНИ ПРАЗАН БУЏЕТ РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коруп

01.09.2017 08:33

Дрзава је досла до дна. Никад горе није било и несигурније. Не зна се у којем сегменту је катастрофалније. Ал неком,вецини, то тако стање пасе. Закон ко да не постоји,све се свело на политик,није ово тема ал је пресло сваку границу нормалног.

Name

Ре коруп

01.09.2017 09:51

Да И паметан знао би да дрзаве и нема.друго кад неког казне ил поставе радар одма је фрка.

Name

Срамота

01.09.2017 09:53

Козарска Дубица - Приједор има најлошији пут на Балкану. Узак коловоз, кривине се не могу избројат, оштећен коловоз. То је однос бивше Yуге према малобројном становнштву које је преживјело након геноцидног дјеловања усташа. Ни након рата није ништа боље и ови владајући црвени исто раде по старом.

Name

Весна

01.09.2017 17:02

Ма није дрзава за све крива како би било да пторади савест да се смањи Алкохол и брзина. Немогу да сватим да постује се закон само ако је полиција репрезативна. Укљуците мало мозга и без полицију.

ОДГОВОРИТЕ