Stravičan udes kod Prijedora

Na putu Kozarska Dubica – Prijedor, u mestu Brekinja, noćas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je bilo više povređenih.

Republika Srpska 01.09.2017 | 09:31
Stravičan udes kod Prijedora
Do nezgode je došlo kada su se sudarili “audi” karavan i “golf 2”, odnosno kada je vozač “golfa 2” iznenada prešao na drugu stranu puta i direktno udario u “audi” koji je dolazio iz suprotnog smera, piše ATV.

Vozač “audija” prošao je nepovređen, dok su tri osobe iz “golfa” morali da izvlače vatrogasci. Oni su prebačeni vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja iz Kozarske Dubice za Prijedor.

Za sada nema više informacija o stanju povređenih.

(Blic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ŽUĆO

01.09.2017 07:42

U SAOBRAĆAJU SVE GORE I GORE, A MINISTAR SMANJIO BROJ SAOB. POLICIJE NA UŠTB RAZNORAZNIH UPRAVA GDJE SJEDE I IGRAJU IGRICE NA RAĆUNARIMA, KAŽE NISU RENTABILNI. BEZBEDNOST SAOVRAĆAJA JE NAJNIŽA OD 95 GODINE. BITNA JE NABAVKA RADARA OD KOJIH SE PUNI PRAZAN BUDŽET RS.

ODGOVORITE
Name

Korup

01.09.2017 08:33

Drzava je dosla do dna. Nikad gore nije bilo i nesigurnije. Ne zna se u kojem segmentu je katastrofalnije. Al nekom,vecini, to tako stanje pase. Zakon ko da ne postoji,sve se svelo na politik,nije ovo tema al je preslo svaku granicu normalnog.

Name

Re korup

01.09.2017 09:51

Da I pametan znao bi da drzave i nema.drugo kad nekog kazne il postave radar odma je frka.

Name

Sramota

01.09.2017 09:53

Kozarska Dubica - Prijedor ima najlošiji put na Balkanu. Uzak kolovoz, krivine se ne mogu izbrojat, oštećen kolovoz. To je odnos bivše Yuge prema malobrojnom stanovnštvu koje je preživjelo nakon genocidnog djelovanja ustaša. Ni nakon rata nije ništa bolje i ovi vladajući crveni isto rade po starom.

Name

Vesna

01.09.2017 17:02

Ma nije drzava za sve kriva kako bi bilo da ptoradi savest da se smanji Alkohol i brzina. Nemogu da svatim da postuje se zakon samo ako je policija reprezativna. Ukljucite malo mozga i bez policiju.

ODGOVORITE