Полиција ћути о овом инциденту

Мјештани Улице манастира Грачанице, у бањалучком насељу Старчевица, јуче ујутру су, баш у вријеме када их се већина будила, свједочили драматичним сценама у режији тројице младића од којих једном, како тврде, и отац и брат раде у - полицији.

Република Српска 01.09.2017 | 07:54
Полиција ћути о овом инциденту
У изјави за "Независне", мјештани, коју су нас замолили да им не наводимо име, тврде да су се младићи свађали, те пасатом, којег је возио управо син полицајца, слетјели у двориште једне куће, а затим наставили да се обрачунавају.

"Све је то почело између шест и 6.30 часова. Њих тројица су се прво посвађали, а затим су ушли у ауто, да би недуго након тога слетјели у двориште једне куће, притом порушивши ограду која двориште дијели од пута", појашњава наш саговорник.

Даље додаје да су младићи затим изашли из возила, те се наставили свађати и тући.

"Возач је 1992. годиште и осим оца, и брат му је полицајац.

"Тај брат тим пасатом иде на посао па је унутра имао и пендрек. Управо њиме је возач ударао једног од младића", појашњава извор "Независних", који је, како каже, свједочио обрачуну.

Додаје да су актери обрачуна имали видне повреде, а било је и крви.

"На крају је неко од мјештана позвао полицију. Када су полицајци дошли, један од њих је рекао возачу, пред читавим насељем: 'Отац ти је угледан полицајац, а ти се тако понашаш - то стварно нема смисла'", истиче извор Независних.

У Улици манастира Грачанице јуче ујутру је обављан увиђај. Око поднева, све је било мирно. Недалеко од куће гдје је пасат слетио срели смо једну жену, која случај није жељела да коментарише, већ је кратко рекла да се нада да ће још штета бити санирана. Друга жена, коју смо срели у улици, прича да је ујутру видјела доста полицајаца, али ни сама не зна шта се догађало.

У насељу смо разговарали с још неколико људи, од којих нам је један мјештанин могао потврдити тек да је чуо да је дошло до обрачуна.

"Тројица су се ваљда потукла у ауту и слетјела у двориште. То сам чуо", прича тај мјештанин. Остали мјештани слијежу раменима. Сви су, кажу, понешто чули и видјели, али не желе о томе да говоре. Увиђај је, како кажу, трајао дуго, а узимани су и трагови са мјеста догађаја. Докази су узимани и са пасата.

"Фрка је, стварно, била огромна. Полиције је ту било колико хоћете. Али, немојте мене, не бих ја ту ништа да говорим. Питајте полицију", причају мјештани. Све смо ове изјаве мјештана и покушали провјерити у Полицијској управи Бањалука, али ћемо одговоре добити накнадно. "Ваш е-маил је стављен на провјеру и у законском року ћемо вам доставити одговор", рекли су за "Независне" у Полицијској управи Бањалука.

(Независне)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Ми то тако....

01.09.2017 06:04

Зависи ко си, чији си, с ким спаваш па ћеш се тако и провести у овој пародији од државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старчевица

01.09.2017 06:06

У улици Косте Јарића један фрајер ( полицајац ) долази са службеним аутом и остаје ту по цијелу ноћ. И он и ауто. Привукао се ваљда једној коки ту. Боже свашта

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ: Обилићево

01.09.2017 06:55

А ти љубоморан што ти је покупио коку.

Name

ре

01.09.2017 07:36

Па ста какве то везе има.

Name

Додик

01.09.2017 06:06

Вас нико не смије да бије осим наше васе и брат- син полицајца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

01.09.2017 06:22

ТАКАВ ИМ ЈЕ И МИНИСТАР ХОСТАПЛЕР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКИ

01.09.2017 06:24

Е БАШ ВАМ ЈЕ ГЛУП НАСЛОВ. ДОГАЂАЈ КАО И СВАКИ ДРУГИ. КАКВЕ ВЕЗЕ КО ЈЕ УЧЕСНИК. ИЗВРШЕН ЈЕ УВИЂАЈ И ЗНАЈУ СЕ ИМЕНА. ПОЧИНИОЦИ ЋЕ БИТИ КАЖЊЕНИ И ГОТОВО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ф

01.09.2017 09:18

Није догађај као сваки други то ради наша полиција, прави нереде и слуша и прати поштене људе.ТРАЗЕ ЉУДИ АЗИЛ ЗБОГ ПОЛИЦИЈЕ И ЊРНИХ ПДИСЛУСКИВАЊА КО ЈЕ ГДЈЕ. АЗИЛЕ ТРАЗИМО МНОГИ ЗА ПОЛИЦИЈСКИ ПРОГОН,А ТО ЈЕ ПИКРИЦЕ ДА КРИМИНАЛЦИ РАДЕ СВОЈ ПОСАО.

Name

Лакташи

01.09.2017 10:21

Е Лаки и ти си један од секташа чом тврдиш да нема везе ко си и чији си али то сиротиња и види и доживи.

Name

Полицајац

01.09.2017 06:59

Какве сад то везе има што су син и отац у полицији а овај други није и прави белаје. Полиција у ПУ Бања Лука треба да ради по закону. Ако је било нарушавања ЈРМ-а то треба да се испита и процесуира како закон захтјева. Ситуација је да се овај МУП може сматрати приватним власништвом Драгана Лукача и његових пријатеља, те због тога за сваку ситницу морају новине да реагују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И то је Балкан

01.09.2017 07:00

Има ли дрзаве тамо где има (татине и братове) полиције или обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Братија,сељатиа и сл.

01.09.2017 07:51

Морали су звати Великог Бају да виде шта да раде? Ово је БиХ,и овде су "јарани ба"кумови бре"тј.гола говна.сви су неко и нешто и сви су битни и вазни.Овде су синови татини цувари револуције,богови с неба.Овде је највећи шљам испливао и муљ носи даље и све шире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

01.09.2017 10:30

Братија свака част за коментар, овдје се и закон на брзину преправи да би се татини синови, рођаци, кумови одбранили од кривице.

Name

Бубица

01.09.2017 09:37

Могу ста хоце кад гори од њих раде у унутарњој контроли која це само.згузит оног ко није подобан и нема везу и стелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зар?

01.09.2017 14:56

Ето шта раде 'угледни полицајци' и њихова деца. Уосталом зат има угледних и некорумпираних муријаша? У Српској сигурно НЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

01.09.2017 17:16

Гомила коментара неутемељених и потпуно погресне перцепције. Ваљате глупости, полиција је комплетан слуцај задокументовала и ријесила, никаквог скривања нема ни обмана. Невјероватно ста писете а појма немате, само битно осудјивати

Name

Приједлог за БН новинаре

03.09.2017 07:54

Истражите случај директорке Центра "Заштити ме" из Бањалуке, која је током задњх избора, која ће поред тога што је директор постати и народни посланик испред СНСД-а, а што сад већ и јесте, како је службеним аутомобилом школе , шкода фабија , ударила дјечака , унаказила га, Дијете било у коми 15 дана, унутарња крварења и трајно онеспосбољено. Читав случај се заташкава. Извјештај за тај догађај експресно макнут са сајта МУП-а. А госпођа директорка и даље на слободи , харачи ли харачи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има свега

03.09.2017 13:13

Она битанга што држи агенцију Бонд има опрему за прислушкивање телефона и када јави својима из полиције они иду по диктату умјесто да га пријаве за незаконито прислушкивање

ОДГОВОРИТЕ