Мјештани села пријете протестом

Након пријетњи протестима мјештана села око Бањалуке због водоснадбијевања, градоначелник Бањалуке најављује конкретно утврђивање проблема, али и нове пројекте.

Република Српска 28.08.2017 | 22:32
Мјештани села пријете протестом
Мјештани села око Бањалуке најављују протесте испред зграде Градске управе, јер немају воду. Дан након пријетње протестима, градоначелник Игор Радојичић одговара да је неопходно тачно утврдити о којој траси водовода се ради, али и да је у плану нови пројекат.



Мјештани Буквалека и Доњих Кола за БН телевизију су потврдили да им је водоводна мрежа пуштена у рад пред локалне изборе 2012. године, али да је све стало недуго након тога. Иако воде у локалном базену Бањица има, ова села су углавном без воде.

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић подсјећа да он није адреса за питања о трошењу новца у мандатима претходних градоначелника.

Мјештани Буквалека и Доњих Кола у недјељу су на збору грађана најавили масован силазак у центар града и блокаду саобраћаја испред Градске управе, уколико им проблем водоснадбијевања не буде ријешен.

БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Е

28.08.2017 21:14

РАДОИЦИЦ је у примопредаји добио документацију о средствима.Цовјек и немозе имати увид у то девизни ако је то било 2012.године, али може и мора са људима да људски разговара.Дати на увид расположиву документацију,а нека мештани Давидовић и ГАВРАНОЦИЦА мотком да копају и раде или новац са затезне каматом да врате.БЕЗ БЛОКАДЕ СВЕГА НЕМА СПАСА.СОЈИЦ ДАНАС ПЈЕВА НА РОМАНИЈИ А СТА ЈЕЦРАДИО ДОК ЈЕ БИО ПОСЛНИК? ПИДРЗАВАО НАТО. САДА ЦЕ ОН И ХАЛИДА БРСЛИЦА ЗА САВЈЕТНИКА, А ХАЛИД ЈЕСТЕ ПЈЕВАЦ СВАКА ЦАСТ АЛИ БИ ТО БИО НАЈБОЉИ МИНИСТАР ЗА ГРАДЕВИНАРСТВО У СВИМ ВЛАДАМА А МОЗДА НАЈБОЉИ У САВЈЕТУ МИНИСТАРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

29.08.2017 10:19

Ста це вам вода зар није збор довољан ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре,

30.08.2017 06:37

Јос за бају навијајте,неце цам нити из баре дозволити да пијетеводу"он зели сто висе да вас покрепа ,ујко је то брале љути.

Name

бања лука

29.08.2017 10:41

Велика је мунта урадјена са водом у Бања Луци у претходних двадесет година. радојициц јесте из исте странке као Гаврановиц и најкривљи Давидовиц али дефинитивно за ово конкретно није кривац. Сауцесник це бити једино ако не истраје у тразењу одговорности својих претходника и Центра за развој села...

ОДГОВОРИТЕ