Mještani sela prijete protestom

Nakon prijetnji protestima mještana sela oko Banjaluke zbog vodosnadbijevanja, gradonačelnik Banjaluke najavljuje konkretno utvrđivanje problema, ali i nove projekte.

Republika Srpska 28.08.2017 | 22:32
Mještani sela prijete protestom
Mještani sela oko Banjaluke najavljuju proteste ispred zgrade Gradske uprave, jer nemaju vodu. Dan nakon prijetnje protestima, gradonačelnik Igor Radojičić odgovara da je neophodno tačno utvrditi o kojoj trasi vodovoda se radi, ali i da je u planu novi projekat.



Mještani Bukvaleka i Donjih Kola za BN televiziju su potvrdili da im je vodovodna mreža puštena u rad pred lokalne izbore 2012. godine, ali da je sve stalo nedugo nakon toga. Iako vode u lokalnom bazenu Banjica ima, ova sela su uglavnom bez vode.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić podsjeća da on nije adresa za pitanja o trošenju novca u mandatima prethodnih gradonačelnika.

Mještani Bukvaleka i Donjih Kola u nedjelju su na zboru građana najavili masovan silazak u centar grada i blokadu saobraćaja ispred Gradske uprave, ukoliko im problem vodosnadbijevanja ne bude riješen.

BN televizija

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

E

28.08.2017 21:14

RADOICIC je u primopredaji dobio dokumentaciju o sredstvima.Covjek i nemoze imati uvid u to devizni ako je to bilo 2012.godine, ali može i mora sa ljudima da ljudski razgovara.Dati na uvid raspoloživu dokumentaciju,a neka meštani Davidović i GAVRANOCICA motkom da kopaju i rade ili novac sa zatezne kamatom da vrate.BEZ BLOKADE SVEGA NEMA SPASA.SOJIC DANAS PJEVA NA ROMANIJI A STA JECRADIO DOK JE BIO POSLNIK? PIDRZAVAO NATO. SADA CE ON I HALIDA BRSLICA ZA SAVJETNIKA, A HALID JESTE PJEVAC SVAKA CAST ALI BI TO BIO NAJBOLJI MINISTAR ZA GRADEVINARSTVO U SVIM VLADAMA A MOZDA NAJBOLJI U SAVJETU MINISTARA.

ODGOVORITE
Name

Igor

29.08.2017 10:19

Sta ce vam voda zar nije zbor dovoljan ?

ODGOVORITE
Name

Re,

30.08.2017 06:37

Jos za baju navijajte,nece cam niti iz bare dozvoliti da pijetevodu"on zeli sto vise da vas pokrepa ,ujko je to brale ljuti.

Name

banja luka

29.08.2017 10:41

Velika je munta uradjena sa vodom u Banja Luci u prethodnih dvadeset godina. radojicic jeste iz iste stranke kao Gavranovic i najkrivlji Davidovic ali definitivno za ovo konkretno nije krivac. Saucesnik ce biti jedino ako ne istraje u trazenju odgovornosti svojih prethodnika i Centra za razvoj sela...

ODGOVORITE