И УЕФА помаже замјену бусена на ''Рајку''!

На терен највећег српског стадиона, "Рајко Митић", нема ко се није жалио у последње време. Сада се томе стаје на крај јер се подлога у јако лошем стању мења.

Фудбал 29.08.2017 | 11:45
И УЕФА помаже замјену бусена на ''Рајку''!
Подлога се мења средствима солидарности УЕФА. Тај новац је намењен европским клубова из највиших рангова такмичења, укључујући и српске.

Замену травнате подлоге је најавио генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић пре две недеље, а са њом је клуб почео одмах по завршетку 155. вечитог дербија.

"Голови су уклоњени, на терен су посуте хемикалије како би практично све бактерије биле уништене да случајно не би биле пренете на нову подлогу. У четвртак почиње склањање старог бусена, потом следе радови на подлози да би наредне недеље почело постављање новог терена, а све би требало у потпуности да буде готове пре првог меча у Лиги Европе против белоруског БАТЕ Борисова", наводи се на сајту клуба из Љутице Богдана.

Након утакмице у којој су Звезда и Партизан ремизирали 0:0, играчи Партизана су се готово сви до једног жалили на подлогу, а пре њих су то урадили и фудбалери Краснодара пред реванш у плејофу квалификација за Лигу Европе.

Звезда је почела са радовима у тренутку када је у лиги очекује једно гостовање и репрезентативна пауза. Имаће нов терен за мечеве у Лиги Европе који почињу половином септембра, а занимљиво је да су играчи Звезде баш пред реванш са Краснодаром истакли да би предност у реваншу могла да буде лошија подлога него на Краснодар арени у Русији.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зока

29.08.2017 10:28

Шта се Партизанови играчи жале на терен,па да је била подлога боља било би три разлике за Звезду.

ОДГОВОРИТЕ