I UEFA pomaže zamjenu busena na ''Rajku''!

Na teren najvećeg srpskog stadiona, "Rajko Mitić", nema ko se nije žalio u poslednje vreme. Sada se tome staje na kraj jer se podloga u jako lošem stanju menja.

Fudbal 29.08.2017 | 11:45
I UEFA pomaže zamjenu busena na ''Rajku''!
Podloga se menja sredstvima solidarnosti UEFA. Taj novac je namenjen evropskim klubova iz najviših rangova takmičenja, uključujući i srpske.

Zamenu travnate podloge je najavio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pre dve nedelje, a sa njom je klub počeo odmah po završetku 155. večitog derbija.

"Golovi su uklonjeni, na teren su posute hemikalije kako bi praktično sve bakterije bile uništene da slučajno ne bi bile prenete na novu podlogu. U četvrtak počinje sklanjanje starog busena, potom slede radovi na podlozi da bi naredne nedelje počelo postavljanje novog terena, a sve bi trebalo u potpunosti da bude gotove pre prvog meča u Ligi Evrope protiv beloruskog BATE Borisova", navodi se na sajtu kluba iz Ljutice Bogdana.

Nakon utakmice u kojoj su Zvezda i Partizan remizirali 0:0, igrači Partizana su se gotovo svi do jednog žalili na podlogu, a pre njih su to uradili i fudbaleri Krasnodara pred revanš u plejofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zvezda je počela sa radovima u trenutku kada je u ligi očekuje jedno gostovanje i reprezentativna pauza. Imaće nov teren za mečeve u Ligi Evrope koji počinju polovinom septembra, a zanimljivo je da su igrači Zvezde baš pred revanš sa Krasnodarom istakli da bi prednost u revanšu mogla da bude lošija podloga nego na Krasnodar areni u Rusiji.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zoka

29.08.2017 10:28

Šta se Partizanovi igrači žale na teren,pa da je bila podloga bolja bilo bi tri razlike za Zvezdu.

ODGOVORITE