Јојић о Звезди: Сви ме питају за "онај" гол!

"Арсенал је свакако фаворит, али у фудбалу свако свакога побеђује", поручио је Милош Јојић након жреба Лигу Европе који га је "спојио" и са Црвеном звездом.

Фудбал 27.08.2017 | 15:00
Јојић о Звезди: Сви ме питају за "онај" гол!
Некадашњи фудбалер Партизана Милош Јојић поново ће играти на "Маракани".

Жребом за Лигу Европе у Монте Карлу одлучено је да Црвена звезда буде смештена у јаку групу са Јојићевим садашњим клубом Келном, односно са БАТЕ Борисовим и Арсеналом, па ће млади везиста у последњем колу поново бити пред београдском публиком, а у изјави за МОНДО каже да му је због тога веома драго но у овом тренутку није специјално фокусиран на тај меч.

Посебно му је драго што су "вечити" стигли до групне фазе.

"Пре две недеље сам рекао да бих волео да се и Партизан и Звезда пласирају у Лигу Европе. Урадили су праву ствар... Партизан нисмо могли да добијемо, јер смо били у истом шеширу, а са Звездом ће бити интересантно, видим да су људи доста позитивни овде, причају о томе, већ су резервисали хотеле у Београду", казао је Милош Јојић на почетку разговора за наш портал.

Ко је фаворит у групи?

"Арсенал је свакако фаворит, али у фудбалу свако свакога побеђује. И ми спадамо у ту групу екипа које су фаворити за пролаз и од тога не би требало да бежимо. Неће бити лако, поготово не у Београду и Борисову, где је 'пао' и велики Бајерн пре две сезоне", присетио се Јојић.

Публика се овде највише присетила његовог поготка у 144. "вечитом" дербију када је из слободног ударца постигао гол у 90. минуту и донео свом Партизану важну победу.

"Искрено, уопште не размишљам у том смеру иако сам добио пуно порука које се тичу тог гола. Има још доста до те утакмице. Гледам првенствено због себе... више ћу размишљати када се приближи. Утисци су мирни, немам претеране емоције сада".

Казао је да се чуо са новим нападачем Звезде Александром Пешићем и пожелео му срећу и пре и после жреба, а да од актуелног играчког кадра познаје још и Стојковића, Родића...

Истиче да редовно прати ситуацију у вољеном Партизану, док му је све боље у Келну.

За "јарчеве" је потписао у јулу 2015. године, након годину и по дана проведених у Дортмунду, а синоћ је одиграо последњих двадесетак минута против Хамбургера и умало постигао погодак за своју екипу, али је ХСВ ипак славио 3:1.

"Моја ситуација је доста боља него што је била,испливао сам из јако незгодне ситуације. Направили смо историјски успех пласиравши се у Европу поред толико великана у Бундес лиги. Успели смо да будемо испред њих. Није кренуло најбоље, нула бодова из две утакмице и биће изузетно тешка ситуација, нисмо навикли да играмо на три фронта. Биће занимљиво...", закључио је за крај разговора Милош Јојић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар