Jojić o Zvezdi: Svi me pitaju za "onaj" gol!

"Arsenal je svakako favorit, ali u fudbalu svako svakoga pobeđuje", poručio je Miloš Jojić nakon žreba Ligu Evrope koji ga je "spojio" i sa Crvenom zvezdom.

Fudbal 27.08.2017 | 15:00
Jojić o Zvezdi: Svi me pitaju za "onaj" gol!
Nekadašnji fudbaler Partizana Miloš Jojić ponovo će igrati na "Marakani".

Žrebom za Ligu Evrope u Monte Karlu odlučeno je da Crvena zvezda bude smeštena u jaku grupu sa Jojićevim sadašnjim klubom Kelnom, odnosno sa BATE Borisovim i Arsenalom, pa će mladi vezista u poslednjem kolu ponovo biti pred beogradskom publikom, a u izjavi za MONDO kaže da mu je zbog toga veoma drago no u ovom trenutku nije specijalno fokusiran na taj meč.

Posebno mu je drago što su "večiti" stigli do grupne faze.

"Pre dve nedelje sam rekao da bih voleo da se i Partizan i Zvezda plasiraju u Ligu Evrope. Uradili su pravu stvar... Partizan nismo mogli da dobijemo, jer smo bili u istom šeširu, a sa Zvezdom će biti interesantno, vidim da su ljudi dosta pozitivni ovde, pričaju o tome, već su rezervisali hotele u Beogradu", kazao je Miloš Jojić na početku razgovora za naš portal.

Ko je favorit u grupi?

"Arsenal je svakako favorit, ali u fudbalu svako svakoga pobeđuje. I mi spadamo u tu grupu ekipa koje su favoriti za prolaz i od toga ne bi trebalo da bežimo. Neće biti lako, pogotovo ne u Beogradu i Borisovu, gde je 'pao' i veliki Bajern pre dve sezone", prisetio se Jojić.

Publika se ovde najviše prisetila njegovog pogotka u 144. "večitom" derbiju kada je iz slobodnog udarca postigao gol u 90. minutu i doneo svom Partizanu važnu pobedu.

"Iskreno, uopšte ne razmišljam u tom smeru iako sam dobio puno poruka koje se tiču tog gola. Ima još dosta do te utakmice. Gledam prvenstveno zbog sebe... više ću razmišljati kada se približi. Utisci su mirni, nemam preterane emocije sada".

Kazao je da se čuo sa novim napadačem Zvezde Aleksandrom Pešićem i poželeo mu sreću i pre i posle žreba, a da od aktuelnog igračkog kadra poznaje još i Stojkovića, Rodića...

Ističe da redovno prati situaciju u voljenom Partizanu, dok mu je sve bolje u Kelnu.

Za "jarčeve" je potpisao u julu 2015. godine, nakon godinu i po dana provedenih u Dortmundu, a sinoć je odigrao poslednjih dvadesetak minuta protiv Hamburgera i umalo postigao pogodak za svoju ekipu, ali je HSV ipak slavio 3:1.

"Moja situacija je dosta bolja nego što je bila,isplivao sam iz jako nezgodne situacije. Napravili smo istorijski uspeh plasiravši se u Evropu pored toliko velikana u Bundes ligi. Uspeli smo da budemo ispred njih. Nije krenulo najbolje, nula bodova iz dve utakmice i biće izuzetno teška situacija, nismo navikli da igramo na tri fronta. Biće zanimljivo...", zaključio je za kraj razgovora Miloš Jojić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar