Остаје ли Канга?

Мркела жури, стари купац опет актуелан.  Каква је стратгеија Звезда за кључног играча Милојевићевог тима?

Фудбал 26.08.2017 | 14:15
Остаје ли Канга?
Још се међу звездашима врте  и размењују видео снимци гола какав је дуго чекан на Маракани... Чекан од Жигићевог пројектила у мрежи Роме. Еврогол Гелора Канге је опчинио Звездине навијаче и зацементирао статус Габонца као газде овог тима.

Не само због гола у мрежи Краснодара, већ због целокупног учинка у Европи овог лета. Звездина игра се не може замислити без Канге. Зато су многе звездаше забринуле речи сјајног везисте да чека понуду клуба о новом уговору и да жели повишицу.

Кангин уговор истиче на крају сезоне, зарађује на Маракани преко 400.000 евра годишње, па је решио да добре партије на почетку нове сезоне уновчи још бољим уговором. У Звезди или на неком другом месту. Раније су интерес за њега показивали московски Спартак и француски Ланс. Данас Курир пише да је Спартак опет актуелан. Није ни чудо с обзиром како су лоше Московљани отворили сезону...

После добрих игара у Европи, очигледно да је Габонац добио сигнале од неких заинтересованих купаца, па је прилично храбро говорио о новом уговору, затражио повишицу и извршио притисак на Звездино руководство.

На Маракани немају куд и морају да што пре реше ситуацију око Кангиноног уговора. Не смеју да допусте одлазак кључног играча око којег се врти игра Милојевићевог тима.

„Веома бих волео да Канга остане. Реч је о веома квалитетном играчу који много значи тму. Наравно, доста зависи и од његових фнансијским амбиција, Договор је био да прођу жреб и дерби па да причамо на миру. Волео бих да нађемо решење.  Стварно се надам да хоћемо јер бих га задржао на дужи период“, рекао је Звездин спортски директор Митар Мркелаза Информер.

Долазак Ненада Крстичића уочи реванша са Краснодаром је отворио нека питања, а једно од њих је: Да ли је Крстичић замена за Кангу? Или можда за Доналда? До краја прелазног рока је још пет дана, Звезда ће морати брзо да пресече...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар