Ostaje li Kanga?

Mrkela žuri, stari kupac opet aktuelan.  Kakva je stratgeija Zvezda za ključnog igrača Milojevićevog tima?

Fudbal 26.08.2017 | 14:15
Ostaje li Kanga?
Još se među zvezdašima vrte  i razmenjuju video snimci gola kakav je dugo čekan na Marakani... Čekan od Žigićevog projektila u mreži Rome. Evrogol Gelora Kange je opčinio Zvezdine navijače i zacementirao status Gabonca kao gazde ovog tima.

Ne samo zbog gola u mreži Krasnodara, već zbog celokupnog učinka u Evropi ovog leta. Zvezdina igra se ne može zamisliti bez Kange. Zato su mnoge zvezdaše zabrinule reči sjajnog veziste da čeka ponudu kluba o novom ugovoru i da želi povišicu.

Kangin ugovor ističe na kraju sezone, zarađuje na Marakani preko 400.000 evra godišnje, pa je rešio da dobre partije na početku nove sezone unovči još boljim ugovorom. U Zvezdi ili na nekom drugom mestu. Ranije su interes za njega pokazivali moskovski Spartak i francuski Lans. Danas Kurir piše da je Spartak opet aktuelan. Nije ni čudo s obzirom kako su loše Moskovljani otvorili sezonu...

Posle dobrih igara u Evropi, očigledno da je Gabonac dobio signale od nekih zainteresovanih kupaca, pa je prilično hrabro govorio o novom ugovoru, zatražio povišicu i izvršio pritisak na Zvezdino rukovodstvo.

Na Marakani nemaju kud i moraju da što pre reše situaciju oko Kanginonog ugovora. Ne smeju da dopuste odlazak ključnog igrača oko kojeg se vrti igra Milojevićevog tima.

„Veoma bih voleo da Kanga ostane. Reč je o veoma kvalitetnom igraču koji mnogo znači tmu. Naravno, dosta zavisi i od njegovih fnansijskim ambicija, Dogovor je bio da prođu žreb i derbi pa da pričamo na miru. Voleo bih da nađemo rešenje.  Stvarno se nadam da hoćemo jer bih ga zadržao na duži period“, rekao je Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkelaza Informer.

Dolazak Nenada Krstičića uoči revanša sa Krasnodarom je otvorio neka pitanja, a jedno od njih je: Da li je Krstičić zamena za Kangu? Ili možda za Donalda? Do kraja prelaznog roka je još pet dana, Zvezda će morati brzo da preseče...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar