Званично: Мусемић поново на "Кошеву"!

Хусреф Мусемић нови је шеф стручног штаба Фудбалског клуба Сарајево.

Фудбал 26.08.2017 | 13:15
Званично: Мусемић поново на "Кошеву"!
Легенда Сарајева Хусреф Мусемић враћа се на клупу овог тима, одлучила је Управа клуба с "Кошева".

Трофејни стручњак тако ће поново водити "бордо" тим, са којим је у сезони 2004/05. освојио Куп БиХ, а двије године касније и Премијер лигу БиХ.

"Можда су емоције сада највише присутне и драго ми је што сам поново ту. Најважније је да фокус буде на екипи, која је у евидентној кризи резултата. Изаћи ћемо из ње што прије, тражићемо како и на који начин. И веће екипе и клубови се задесе у једној кризи, па тако и ми. Јако је битно да екипа сутра одради добар посао, да покуша одиграти што боље, а послије тога слиједи пауза у првенству, гдје ћемо се међусобно боље упознати и имати простора за рад", рекао је Мусемић за клупски сајт.

Он ће повратнички деби имати на мечу против Витеза, који је први на распореду послије репрезентативне паузе.

"Да нисам вјеровао у квалитет ове екипе не бих прихватио овај посао. Вјерујем да заједно са свима у клубу и навијачима, можемо остварити добре резултате и изаћи из ове кризе", поручио је нови шеф стручног штаба Сарајлија, који је 2013. године отишао с "Кошева", након чега је сједио на клупи Слободе и Младости.

Мусемић ће са екипом путовати на сутрашњи дерби меч 6. кола Премијер лиге БиХ против Борца у Бањалуци, али ће у граду на Врбасу на клупи сједити Зијад Швракић.

У наредним данима, саопштено је из Титове 38б, биће познато ко ће све чинити нови стручни штаб и да ли ће у њему бити мјеста за тренутног вршиоца дужности.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Реал-ан

26.08.2017 12:52

Бордо циркус се наставља.Мјењају се тренери ко на трац, а кловнови на терену остају.

ОДГОВОРИТЕ