Сјајне вести из Минхена: И Ален за Лигу Европе!

Преглед код доктора Зебауера показао да би везиста Партизана већ за седам дана могао да буде на располагању тренеру Ђукићу.

Фудбал 26.08.2017 | 11:15
Сјајне вести из Минхена: И Ален за Лигу Европе!
Једна за другом стижу добре вести за Партизан. После пласмана у Лигу Европе, те жреба који је их је сврстао у групу са објективним шансама да дочекају пролеће, црно-бели су сазнали да би у међународним (и првенственим, подразумева се) утакмицама предстојеће јесени требало да буду јачи за – Алена Стевановића!

Мада се у први мах чинило да крилном везисти следује дужа пауза и да мора на још једну операцију, изгледа да ће се некадашњи репрезентативац на располагање тренеру Мирославу Ђукићу ставити раније.

Знатно раније.

„Вести су свеже и охрабрујуће. У Минхену, на прегледу код др Лудвига Зебауера, под чијим су се третманом опорављали, између осталих, Филип Лам и Франк Рибери, утврђено је да проблема са повредом, заправо, нема. Лекар је погледао снимке са претходних третмана и уверио се да нема лезије (оштећење тиква, оп. ау). Сумња да је у питању ожиљак, који би могао да смекша кад будем примио две ињекције“,  реферише са лица места Ален Стевановић.

Како сад ствари стоје, брзо ће на терен.

„За пет до седам дана требало би да будем у транажном процесу. Драго ми је што не морам на дужу паузу, јер сам се с једне управо вратио, одрадио припреме и била би права штета да опет морам „под нож“.

Како у Кијеву гледају на Партизан?

Последњу утакмицу за Парни ваљак, Стевановић је одиграо 4. марта на гостовању Црвеној звезди. Тад је претрпео повреду скочног зглоба, због које је оперисан у Риму. На нову операцију не мора, па би могао да буде једна од скривених адута црно-белих у Лиги Европе.

„Обрадовали су ме моји саиграчи, победом над Видеотоном. Пратио сам све преко интернета и много сам срећан. Верујем да можемо доста да научимо на нашем примеру из 2015. кад смо имали по именима јачу групу и били близу нокаут фазе. Сад је прилика да то исправимо, да кажемо своју праву реч у Лиги Европе“, рекао је Ален Стевановић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар