Sjajne vesti iz Minhena: I Alen za Ligu Evrope!

Pregled kod doktora Zebauera pokazao da bi vezista Partizana već za sedam dana mogao da bude na raspolaganju treneru Đukiću.

Fudbal 26.08.2017 | 11:15
Sjajne vesti iz Minhena: I Alen za Ligu Evrope!
Jedna za drugom stižu dobre vesti za Partizan. Posle plasmana u Ligu Evrope, te žreba koji je ih je svrstao u grupu sa objektivnim šansama da dočekaju proleće, crno-beli su saznali da bi u međunarodnim (i prvenstvenim, podrazumeva se) utakmicama predstojeće jeseni trebalo da budu jači za – Alena Stevanovića!

Mada se u prvi mah činilo da krilnom vezisti sleduje duža pauza i da mora na još jednu operaciju, izgleda da će se nekadašnji reprezentativac na raspolaganje treneru Miroslavu Đukiću staviti ranije.

Znatno ranije.

„Vesti su sveže i ohrabrujuće. U Minhenu, na pregledu kod dr Ludviga Zebauera, pod čijim su se tretmanom oporavljali, između ostalih, Filip Lam i Frank Riberi, utvrđeno je da problema sa povredom, zapravo, nema. Lekar je pogledao snimke sa prethodnih tretmana i uverio se da nema lezije (oštećenje tikva, op. au). Sumnja da je u pitanju ožiljak, koji bi mogao da smekša kad budem primio dve injekcije“,  referiše sa lica mesta Alen Stevanović.

Kako sad stvari stoje, brzo će na teren.

„Za pet do sedam dana trebalo bi da budem u tranažnom procesu. Drago mi je što ne moram na dužu pauzu, jer sam se s jedne upravo vratio, odradio pripreme i bila bi prava šteta da opet moram „pod nož“.

Kako u Kijevu gledaju na Partizan?

Poslednju utakmicu za Parni valjak, Stevanović je odigrao 4. marta na gostovanju Crvenoj zvezdi. Tad je pretrpeo povredu skočnog zgloba, zbog koje je operisan u Rimu. Na novu operaciju ne mora, pa bi mogao da bude jedna od skrivenih aduta crno-belih u Ligi Evrope.

„Obradovali su me moji saigrači, pobedom nad Videotonom. Pratio sam sve preko interneta i mnogo sam srećan. Verujem da možemo dosta da naučimo na našem primeru iz 2015. kad smo imali po imenima jaču grupu i bili blizu nokaut faze. Sad je prilika da to ispravimo, da kažemo svoju pravu reč u Ligi Evrope“, rekao je Alen Stevanović.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar