Радник (БН): Борба без гарда у Добој-Какњу!

У Добоју код Какња Младост ће угостити бијељински Радник, а биће то дуел двије екипе које су одлично отвориле првенство и тренутно заузимају трећу и четврту позицију на табели.

Фудбал 26.08.2017 | 10:45
Радник (БН): Борба без гарда у Добој-Какњу!
Борац - Сарајево и Жељезничар - Широки Бријег, по именима, најзвучнији су парови 6. кола Премијер лиге БиХ, али према стању на табели епитет дербија носи и дуел Младости и Радника, који су након пет одиграних кола најпријатнија изненађења првенства и тренутно заузимају трећу, односно четврту позицију на премијерлигашкој табели.

Обје екипе до сада су забиљежиле по три побједе, те један пораз и реми, тако да могу бити изузетно задовољне стартом сезоне.

Управо ће ова два ривала одмјерити снаге у шестом колу, а меч је на програму у Добој-Какњу у суботу од 17 часова.

Младост сусрет са Бијељинцима дочекује ослабљена, с обзиром да су суспендована два дефанзивца, Бојан Регоје и Абдел Металси.

"Радник је, као и ми, добро отворио сезону. Картони нам кроје састав, али мислим да ће играчи који буду конкурисали добро одрадити свој посао. Уигравамо неколико варијанти, како би то у суботу изгледало како треба. Даћемо све од себе да направимо добар резултат", истакао је тренер Младости Едис Мулалић.

Бијељинци су такође од могућих 15 освојили 10 бодова, тако да на ово гостовање одлазе без резултатског императива и притиска.

"Искрено, радујем се овом сусрету. Младост је добро ушла у првенство и такве екипе нас мотивишу. Надам се да у Добој-Какњу можемо доћи до бодова", поручио је шеф стручног штаба Радника Младен Жижовић.

Меч ће судити Емир Спахалић из Мостара.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар