Radnik (BN): Borba bez garda u Doboj-Kaknju!

U Doboju kod Kaknja Mladost će ugostiti bijeljinski Radnik, a biće to duel dvije ekipe koje su odlično otvorile prvenstvo i trenutno zauzimaju treću i četvrtu poziciju na tabeli.

Fudbal 26.08.2017 | 10:45
Radnik (BN): Borba bez garda u Doboj-Kaknju!
Borac - Sarajevo i Željezničar - Široki Brijeg, po imenima, najzvučniji su parovi 6. kola Premijer lige BiH, ali prema stanju na tabeli epitet derbija nosi i duel Mladosti i Radnika, koji su nakon pet odigranih kola najprijatnija iznenađenja prvenstva i trenutno zauzimaju treću, odnosno četvrtu poziciju na premijerligaškoj tabeli.

Obje ekipe do sada su zabilježile po tri pobjede, te jedan poraz i remi, tako da mogu biti izuzetno zadovoljne startom sezone.

Upravo će ova dva rivala odmjeriti snage u šestom kolu, a meč je na programu u Doboj-Kaknju u subotu od 17 časova.

Mladost susret sa Bijeljincima dočekuje oslabljena, s obzirom da su suspendovana dva defanzivca, Bojan Regoje i Abdel Metalsi.

"Radnik je, kao i mi, dobro otvorio sezonu. Kartoni nam kroje sastav, ali mislim da će igrači koji budu konkurisali dobro odraditi svoj posao. Uigravamo nekoliko varijanti, kako bi to u subotu izgledalo kako treba. Daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat", istakao je trener Mladosti Edis Mulalić.

Bijeljinci su takođe od mogućih 15 osvojili 10 bodova, tako da na ovo gostovanje odlaze bez rezultatskog imperativa i pritiska.

"Iskreno, radujem se ovom susretu. Mladost je dobro ušla u prvenstvo i takve ekipe nas motivišu. Nadam se da u Doboj-Kaknju možemo doći do bodova", poručio je šef stručnog štaba Radnika Mladen Žižović.

Meč će suditi Emir Spahalić iz Mostara.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar