Гласина из Њемачке - Тухел мијења Контеа?!

Наводно, Марина Грановскаја и италијански тренер просто не могу да функционишу заједно!

Фудбал 26.08.2017 | 12:00
Гласина из Њемачке - Тухел мијења Контеа?!
Одмах на почетку да се оградимо: ни ми нисмо сигурни да ли да верујемо. Али Билд је била прва новина која је објавила да Жозе Мурињо долази у Челси, иако се у то време таква опција није баш деловала толико реална. Ово сада је ШпортБилд. Недељни магазин. Исти газда, али не и иста редакција. Мање поуздања, али ипак... Информација која не може да се не нотира: Антонио Конте ће врло ускоро напустити Челси, а на његово место ће сести -Томас Тухел?!

Разлог сасвим бизаран: очајни Контеови односи са Марином Грановскајом, десном руком Челсијевог газде Романа Абрамовича. Замерила му је прво што је отерао Дијега Косту - и то СМС поруком - па је искористила пораз од Арсенала у енглеском Суперкупу, те оних поражавајућих 2:3 на Стамфорду на старту Премијер лиге да Контеа облати предАбрамовичем. Додуше, с обзиром на титулу из прошле сезоне нама и даље делује невероватно да је успела.

Мада, ако неко може да утиче на руског тајкуна то је онда Грановскаја, а она се наводно никако не слаже са Контеом, па је Тухелу већ саопштила да је он следећи. И да тренутак када ће се њен план спровести у дело уопште није тако далеко.

Наводно, размишљало се и о дојучерашњем тренеру Барселоне Луису Енрикеу, али како он не говори енглески језик баш најбоље Грановскаја се окренула Тухелу. И даље нисмо уверени. Напротив... Али ето теме за размишљање.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар