Glasina iz Njemačke - Tuhel mijenja Kontea?!

Navodno, Marina Granovskaja i italijanski trener prosto ne mogu da funkcionišu zajedno!

Fudbal 26.08.2017 | 12:00
Glasina iz Njemačke - Tuhel mijenja Kontea?!
Odmah na početku da se ogradimo: ni mi nismo sigurni da li da verujemo. Ali Bild je bila prva novina koja je objavila da Žoze Murinjo dolazi u Čelsi, iako se u to vreme takva opcija nije baš delovala toliko realna. Ovo sada je ŠportBild. Nedeljni magazin. Isti gazda, ali ne i ista redakcija. Manje pouzdanja, ali ipak... Informacija koja ne može da se ne notira: Antonio Konte će vrlo uskoro napustiti Čelsi, a na njegovo mesto će sesti -Tomas Tuhel?!

Razlog sasvim bizaran: očajni Konteovi odnosi sa Marinom Granovskajom, desnom rukom Čelsijevog gazde Romana Abramoviča. Zamerila mu je prvo što je oterao Dijega Kostu - i to SMS porukom - pa je iskoristila poraz od Arsenala u engleskom Superkupu, te onih poražavajućih 2:3 na Stamfordu na startu Premijer lige da Kontea oblati predAbramovičem. Doduše, s obzirom na titulu iz prošle sezone nama i dalje deluje neverovatno da je uspela.

Mada, ako neko može da utiče na ruskog tajkuna to je onda Granovskaja, a ona se navodno nikako ne slaže sa Konteom, pa je Tuhelu već saopštila da je on sledeći. I da trenutak kada će se njen plan sprovesti u delo uopšte nije tako daleko.

Navodno, razmišljalo se i o dojučerašnjem treneru Barselone Luisu Enrikeu, ali kako on ne govori engleski jezik baš najbolje Granovskaja se okrenula Tuhelu. I dalje nismo uvereni. Naprotiv... Ali eto teme za razmišljanje.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar