Данас сједница о интеграцијама БиХ

Предсједништво БиХ требало би да данас разматра извјештај Савјета министара о активностима у оквиру процеса европских интеграција БиХ, посебно узимајући у обзир извршене и преостале обавезе у вези припреме одговора на Упитник Европске комисије.

Босна и Херцеговина 23.08.2017 | 07:57
Данас сједница о интеграцијама БиХ
Дневним редом сједнице Предсједништва БиХ планирано је и разматрање извјештаја о реализацији активности везаних за активирање Акционог плана за чланство у НАТО /МАП/.

Предвиђено је, такође, разматрање приједлога низа одлука о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања више споразума или протокола између БиХ и њених институција и других међународних институција и органа, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Биће ријечи и о више приједлога одлука о прихватању споразума и одређивање потписника за низ међународних споразума, меморандума или амандмана у сфери банкарства, безбједности, прекограничне сарадње, културне и научне сарадње.

Предсједништво БиХ требало би да одобри закључивање Меморандума о разумијевању између Агенције за промоцију страних улагања у БиХ и ПроМексико, као и Протокола о билатералној сарадњи између Агенције за рад и запошљавање БиХ и Савезне службе за рад и запошљавање Руске Федерације.

Планирано је и доношење одлука о ратификацији Споразума о сарадњи између Савјета министара и Владе Црне Горе у процесу приступања Европској унији, Споразума између Савјета министара и Владе Пољске о војној сарадњи и Уговора о финансирању /Болнице у Републици Српској – Б/ између БиХ и Републике Српске и Европске инвестиционе банке.

Након сједнице, која је заказана за 14.00 часова, биће објављено саопштење.

Извор: Срна

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

БОБА

23.08.2017 06:08

НИКОГА ВИШЕ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ШТА ОНИ ДОНОСЕ. ЛИЈЕПО СЕ ДРУЖЕ НИШТА НЕ КАЖУ У РАСКОШИ ЖИВЕ НЕ МОЋНИ СУ ДА ИШТА У РАДЕ КАКО КАЖУ АЛИ СУ ОПЕТ ТУ ДА ЗАБАВЕ НАРОД.НИ ДЕСТИНАЦИЈА ДУБАЈИ НИЈЕ ИМ ДО КОЉЕНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100

23.08.2017 06:32

Ја би умро од стида кад би морао овако сјест за један сто и као представљат један народ у једној држави . Зар немозе бит један предсједник свим народима. Банда остоплерска незавадзајте народ радите нешто .

Name

Србин

23.08.2017 09:02

Не иде , нек свако има свог Предсједника и то је једино исправно мени не одговара Предсједник нити једног другог народа осим Србин и сто да се лаземо и бирамо своје зло и свак своје коректно.

Name

Ре Србин

23.08.2017 09:50

Може само немојте претјеривати...

Name

Рјесење

23.08.2017 07:23

Најбољи систем је да сви бирамо једног предсједника. Нпр.Један мандат Србин други мандат Босњак и треци Хрват или обрнуто. Кад се бира Србин сви градјани БиХ бирају Србина.Следеци Босњак и сви у БиХ бирају Босњака исто тако и Хрвата кад додје на ред.Мислим да је ово најбоље рјесење и мирна Босна.У ово све би требало укомпоновати и оног-а који не припада ни једном од ових народа,јер сви имамо право да бирамо и да будемо бирани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСНА

23.08.2017 08:28

Исправано

Name

ниста не дирај

23.08.2017 09:00

Ниста не дирати ионако смо све зај.. нема YУ нема БиХ овако смо стално ко три мацке нарогусене нема мјесања свак на своју страну кад нисмо оцували земљу коју смо имали хајмо рзалаза

Name

Ре.

23.08.2017 09:44

Ко год зели да иде на своју страну,нек иде сретно му било.У Босни би остали они који је воле и који могу заједно зивјети.