Удес: Бициклиста изгубио живот

Једно лице је смртно страдало у саобраћајној несрећи која се догодила ноћас пет минута послије поноћи на регионалном путу Лончари-Обудовац у мјесту Доњи Жабари, сазнаје БН телевизија.

Република Српска 21.08.2017 | 10:10
Удес: Бициклиста изгубио живот
У саобраћајној незгоди учествовали су путнички аутомобил '' Голф4 '' којим је управљало лице В.П. и бициклиста Д.В.(1962) из Д. Жабара који је на лицу мјеста смртно страдао.

Полицијски службеници извршили су увиђај, а свему је обавјештен и надлежни тужилац који је наложио предузимање одређених радњи ради утврђивања тачних узрока и услова који су довели до ове саобрађајне несреће.

За викенд је на подручју Полицијске управе Бијељина забиљежено 12 саобраћајних незгода од којих су двије са смртном последицом, двије са тешким тјелесним повредама, три са лакшим тјелесним повредама и пет са материјалном штетом.

(БН телевизија)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МИЛИЦИОНАР

21.08.2017 08:37

СВИ ПОКАЗАТЕЉИ ГОВОРЕ ДА СМО ПО БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА ЗАДЊИ У ЕВРОПИ. ВЛАДА РС А САМИМ ТИМ И МУП РС СУ ЈЕДИНИ КРИВЦИ ЗА ТО. ОСНИВАЈУ РАЗНОРАЗНЕ АГЕНЦИЈЕ, НАБАВЉАЈУ СКУПЕ РАДАРЕ СА ЦИЉЕМ ДА ПУНЕ ПРАЗАН БУЏЕТ, ОСИГУРАВАЈУЋЕ КУЋЕ ИМ ПРАВЕ ЗАКОНЕ, УНИШТАВАЈУ САОБРАЋАНУ ПОЛИЦИЈУ ДА БИ МОГЛИ ВРШИТИ ПРЕВОЗ РОБА, ПОСТАВЉАЈУ НЕСПОСОБНЕ КАДРОВЕ У МУП-А РСА ЉУДИ ГИНУ,АЛИ КО ЗНА, МОЖДА ИМ ЈЕ ТО И ЦИЉ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.08.2017 10:14

Наравно да је актуелној власти у интересу да је сто мање становниства,то је задатак који владајуци веома добро испуњавају,по многим сегментима зивота