РС неће провести одлуку Суда БиХ

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је одлука Уставног суда БиХ да војни објекат Велики Жеп у Хан Пијеску у Српској треба укњижити на име БиХ, неспроводива и да је Српска неће спроводити.

Република Српска 18.08.2017 | 17:22
РС неће провести одлуку Суда БиХ
"Ми нећемо довести до тога да Република Српска на овај начин буде понижена", нагласио је Додик.

Он је рекао за "Спутњик" да је озбиљан преседан направљен око имовине јер то може да послужи као прича о томе да се сва имовина, не само војна, него и путеви, сви јавни објекти, шуме и остало књиже на нивоу БиХ.

"Када суд донесе такву одлуку, шта да ми урадимо? А, у Уставу БиХ пише да Република БиХ, која је до тада имала такав статус, наставља да ради као БиХ са унутрашњом организацијом и правима предвиђеним овим уставом. И тај устав игноришу. Позивају се на 1991. годину. То је невјероватно, али морају да знају да ћемо реаговати у сваком случају", истакао је Додик.

О изјави лидера СДА Бакира Изетбеговића да је међународна заједница још прије десет година почела да напушта Бошњаке, Додик је рекао да је то фингирана прича у којој Изетбеговић жели да поново придобије странце да му се правдају.

"Они су је напустили оног тренутка када Турска долази у проблеме са Западом, мало се губи интерес. У практичном смислу, и сада су они који сједе у Сарајеву спремни искључиво да подрже политику Изетбеговића и муслимана, не уважавајући никакве реалне односе", рекао је Додик.

Према његовим ријечима, чињеница је да је Изетбеговић значајно политички пропао и да нема неке посебне снаге, и можда га странци заобилазе.

"Али, знам да се у Сарајеву око неких других Бошњака који рачунају да би могли да буду перспективни у будућности, плету разне интриге које треба да их доведу на власт и да буду послушни тој међународној заједници", рекао је Додик.

Хипотетички говорећи, каже Додик, када би данас међународна заједница престала да навија за Бошњаке, превише је тога учинила у прошлости да би могла да амнестира или да глуми неутралност у том погледу.

"Бакиру Изетбеговићу увијек фали више и зато прозива међународну заједницу", рекао је Додик.

Уставни суд БиХ одбио је као неосновану апелацију Републике Српске поднесену против пресуда Суда БиХ, којима је наложено да војни објекат "Велики Жеп" на Хан Пијеску буде укњижен на БиХ.

Пресудама Суда БиХ, које су донесене 2015. и 2016. године Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове обавезана је да укњижи на БиХ објекат и земљиште површине 11.474 метра квадратна на Хан Пијеску, те да над њима буду избрисана сва права Републике Српске.

У Републичкој управи за геодетске и имовинско-правне послове је речено да нема услова за спровођење пресуде Суда БиХ о упису имовине у Хан Пијеску.

Извор: Спутњик

Коментари / 89

Оставите коментар
Name

87

18.08.2017 15:34

ТАКО СИ ТИ ЗА МНОГЕ МАХНИТАО ДА НЕЦЕС ПА СИ МОЛИО ДА ИХ СПРОВРДЕС.МОЗДА ЦЕ ТЕ ПЛЕНКОВИЦ СПАСИТИ СУДА А ТИ СИ ВРЦ ПОТПИСАО,ДАО И ПОЗДРАВИО СЕ СА ТИМ МОЈ ДОБРИ МИЛОКРАДЕ ИЗ СТУДЕНИХ ВРЕЛА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

18.08.2017 16:14

Треба све ОС БиХ пребацити у федерацију...оне се свакако сматрају непријатељским снагама у Српској.

Name

Драгутин

18.08.2017 16:33

Свака част Додику за ово што се одупире притисцима! Наравно да не треба пристајати на штету РС-е и треба поново успоставити војску РС-е и од Руса тражити да нам испоруче С300!Додик Русима треба да понуди да у РС-ој направе велику ракетну и ваздухопловну базу у близини Бијељине,јер одатле може са радаром најбоље да се контролише велики део територије БиХ... Источна БиХ је најбољи део за инсталирање Руске базе!!!

Name

Ре87

18.08.2017 16:33

БИЦЕ КАКО ДОДИК КАЗЕ ЈЕР ИЗА ЊЕГА СТОЈИ ВЕЦИНА СРБА У СРПСКОЈ О СРБИЈИ ПОГОТОВО А ТИ ИМАС ФЕДЕРАЦИЈУ АКО ТИ НЕ ОДГОВАРА ЊЕГОВА ХАРИЗМА КОЈА МУ ДАЈЕ ГЛАСОВЕ.

Name

ауди

18.08.2017 17:16

Јели оно зељка заборавила ставит зубе а јојј накараде брацо мила.

Name

@ре97

18.08.2017 17:20

Шта рече црни кукавче, Рудоњина харизма???

Name

ре Нада

18.08.2017 17:25

А нису ти биле непријатељске марке које је федерација упумпала у ер ес због пропалих банака?? то ни лакташенку није сметало, није тражио референдум. Агенција за осигурање депозита је на државним нивоу и Ф БиХ је морала по сили закона милионе марака убацити зарад додикових пропалих банака, то никоме не смета. Срам вас било, ни образа ни стида

Name

Ре.Драгутин

18.08.2017 17:30

Веце будале нема од Драгутина.Кљусино једна ти заборављас да ја НАТО база на Бутмиру у Сарајеву и да дрзе БиХ под контролом.

Name

Индијанац

18.08.2017 18:16

Покушати објаснити чињенице Драгутину је исто као покушати нормално разговарати са Додиком. Мајмуни фурају своју болесну мантру, немају појма ни о чему се разговара ни гдје се налазе. Класична секта шизофрених клептомана које можеш ушутити само печеном циглом у чело....

Name

За Драгутина

18.08.2017 18:37

Па све ово је закувао и потписао Не бојша Радмановић 2009. године. Не падајте на дневно политичке изјаве, провјерите шта су секташи све потписали од кад владају?

Name

Драгутин

18.08.2017 19:10

Индијанац,лако је теби ти можеш у Турску,па тамо пеци те своје цигле Ердогану,ми Срби смо овде своји на своме!!!Иначе ја имам јако чело пуца флаша кад удари у њега,та цигла пошто је печена кад би ударила у моје чело,пукла би сигурно у парам парчад,ја сам материјал старих Срба Словена,а не ко тамо неки потурица ког су турци правили,па кад удари шаком о сто поломи и шаку и све прсте???

Name

ааа

18.08.2017 19:15

Зар се и дале вјерује газди који упорно понижава овај народ.

Name

Мата

18.08.2017 19:47

Драгутине ако ти је глава тако тврда онда те Босанац правио знас ону "твда глава босанска".

Name

Напријед

18.08.2017 19:52

Ове се лажи више не мог слушати. Садашње стање са Великим Жепом у Хан Пијеску је резултат похлепе и бахатости. Велики Жеп сте хтјели дати М:телу и у питању је ваш лични интерес. На тај начин сте испровоцирали садашње стање и од кривца хоћете на направите жртво. Па зар Управа за индиректно опорезивање у центру Бања Луке није укњижена на биХ а управо на захтјев вашег Средопхја Новића који је тада био у власти на нивоу БиХ. То вам није сметало лицемјеру један.

Name

Леко

18.08.2017 19:57

Додик и Бакир увек пред изборе дигну такве тензије да би могло доци до орузаних сукоба али се увек извуку,бојим се да једном те тензије неце моци изконтролисати и имацемо проблем а тада сиротински синови поновно пуске у руке и у ровове а синови политицара у београд ,загреб или анкару.Лепа расподјела зар не.

Name

Пипо

18.08.2017 20:07

Ево Милорада опет ово је све припремито за изборну капању Баја то дугороцно планира давно је то он пазарио са страним фактором.Када је Баја довезен на тенковима свора тада је добио и задацу ста мора урадити за услугу и ето сада једно по једно долази за наплату.Градани РС нису ни свјесни стаје направио Милорад до сада али то није готово идемо даље на реду је сигурно нато савез а само прицу прица да то срби неце дозволити.Господо градани ако мозете сватити да овај цовјек доласком на власт урусава РС и нисте за то дигните глас нестацемо као пепео када дуне вјетар мислим даје давно било вријеме за овога анти србина да оде да нас висе не спасава овако као до сада.

Name

Ре

19.08.2017 20:38

Управо тако, преписат ће још ће питати треба ли још! Исто као и дан РС-а. Избацио све вјерско и тиме испоштовао одлуку суда, а глуми да је побједио... П.С. Државна имовина у РСу је и државни затвор у И.Сарајеву, сједиште Сипе, сједиште службе за индиректно опорезивање, сви гранични пријелази и још много тога...

Name

Ентитет

18.08.2017 15:40

РС је ентитет нема ту Ста да се расправља ко вас Ста пита то је Босанска земља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ентитет

18.08.2017 16:04

Ха ха ха па Видјецес хоћемо ли преписати,јадни сте

Name

Кики

18.08.2017 16:09

Ама млати празну сламу, јос мало па готово. Судија свира крај.

Name

Ре

18.08.2017 16:24

Ха ха ха јест како да није РС заувијек

Name

РС

18.08.2017 16:28

Миливоје Суд се мора постовати или идес у хапс,имовина це бити уписана.Ти си давно потписао приступ НАТО-у.Тебе нико ниста и не пита и зато нелапрдај висе.

Name

хаха

18.08.2017 16:31

Добар си, али недовољно паметан. Имаш велику жељу али некада се жеље не испуњавају.

Name

Јоде

18.08.2017 16:33

Тацно да је Република Српска ентитет а ви немате ни то.

Name

опаа

18.08.2017 17:36

Предсједништво Босне и Херцеговине, на сједници одржаној 5. децембра 2007. године, усвојило Одлуку да се упути писмо НАТО пакту, а што је у име Предсједништва БиХ учинио тадашњи предсједавајући Небојша Радмановић (СНСД).Осим тога, Небојша Радмановић је Бриселу, 14. децембра 2006. године, у својству предсједавајућег Предсједништва БиХ потписао и Писмо намјера чиме је Босна и Херцеговина и формално постала чланицом Евроатлантског партнерског вијећа (Еуро-Атлантиц Партнерсхип цоунцил – ЕАПЦ) и тако стекла сва права и обавезе у складу с потписаним Оквирним документом и Општим документом Партнерства. Паметном доста о цему Миле трабуња висе.

Name

раде

18.08.2017 17:41

Суд се мора постовати нема се ту ста прицати

Name

Ре Ре@97

18.08.2017 18:35

АЛО БИСЕРУ СМИЈЕС ЛИ СЕ ТАКО ЗАДЊИХ 14 ГОДИНА А ЈОС ДА ТИ ВИДИМ КЕЗ 2018 -НАБАВИ БЕНСЕДИН ЈЕР ЦЕ ТИ ТРЕБАТИ ДА НЕ ПЛАЦЕС.

Name

Ре Драгутину

18.08.2017 19:53

Ја сам у рату рањен за рс висе пута тад ми није било зао сад јесте ти си вјероватно драгутине неки интернет ратник без дана борбе ниси вјероватно гледо брацу како гину, сад си насао писат и полемисати из твоје реторике се види да си сировина ти би ратово ским и са цим русија кина пријатељи процитај мало информиси се млад си ти никад и ни закога висе пуска у руке ја сам крварио ти си ил твој отац средили као донатори бас као и милорад вјероватно да неидете у рат а сад несто прицас стиди се драгутине оних костију које данас ископавају мајки које плацу за дјецом стиди се ни рс ни федерација неводе рацуна о људима који су се борили који су вјеровали у несто а сад вјерујем да нам је свима исто као индијанци у резервату смо видис ли драгутине цујес ли изадји мало медју људе зиви зао ми те је и тебе и теби слицних људи који су толико затупљени не схватај ово лицно то је моје мисљење ал мани се цорава посла осим ако те неко не наговара недо бог плаца да овдје писес то сто писес зелим ти дуг и успјесан зивот, а мислим да це се вецина слозити са мојим мисљењем.

Name

поносниХОС-овац

20.08.2017 12:05

Цуј Босанска земља само ви у Трокутисану мислите да је Босанска. Босне нема ни у Сироком,Цитлуку и цијелој Херцеговини а богами нити у 49% БиХ. Дзабе се упрезете.

Name

Немања

18.08.2017 15:48

Ајде Миле расписи референдум,

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

18.08.2017 15:57

Баја хоце опет референдум Прави патриота нема ста.Направи један референдум али само са једним питањем како је зивјети у РС-у мозел се зивјети од биједних 200-300-км И то ко има неку везу па да има какав такав посо.Глупан један мисли неко це се туци за војну имовину .Кака војна имовина кога зато брига људи немају ста да једу он би да се препуцава за невазне ствари идиот

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ар

18.08.2017 16:07

Све си добро друже написао,али сто би ми дали своју земљу,зашто ми нетразимо ништа у Сарајеву позззз

Name

АМГ

18.08.2017 17:02

Нзм..ста тразите ви из Федерације,,кад си цуо да неко Из Српске петља по васем ентитету..своја посла гледајте..и иди на Клиx.ба па мудруј.

Name

ВЕТЕРАН

18.08.2017 17:34

РЕ АР..ЦИЈУ ВАСУ ЗЕМЉУ ,ОВО ЈЕ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ,сватите то..АГРЕСИЈОМ ,УЗ ПОМОЦ ЈНА,ОТЈЕРАЛИ СТЕ ИСЕЛИЛИ НАРОД СА ВЈЕЦНИХ ОГЊИСТА ,јарани књизимо тј ЕВРОПА КЊИЗИ А ВИ КУКАЈТЕ ЈЕР ВАМ ЈЕ ТО ЈЕДИНО ОСТАЛО ....НЕСТАЦЕТЕ ДОДО ЈЕ НАС ,РАДИ ЗА ФЕДЕРАЦИЈУ ..ЗИВИО НАМ

Name

реАМГ

18.08.2017 20:09

Итекако се петљате с оних 70 милиона КМ које сте усисали кад вам је пропала Бобар банка. Сто тада нисте расписали референдум?

Name

Ззззз

18.08.2017 15:57

БиХ је све и направила чије би било паметњаковићу. Ти што си направио задржи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Зззз

18.08.2017 16:27

Није бих направила тито направио не лупај ови наси бих и рс лидери они неправе они униставају све

Name

ре

18.08.2017 20:10

Одлицан одговор криминалцу и крадљивцу! Он сто има,све је покрао,а крцмио би оно сто је народ годинама градио.

Name

Ацо

18.08.2017 15:58

Хан Пјесак је небитанБитна је имовина у БЛ,гдје се као у Пољопривредној сколи мозе усицарит милиони кема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Миле

18.08.2017 15:58

Миле 20 година уједињује БиХ, а на ТВ је стално против.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.08.2017 16:23

Јел ти оно би из Федерације

Name

Горан

18.08.2017 16:01

Баки мозес само да сањас српску земљу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алтец

18.08.2017 16:37

Браво теби и твојој памети ако је из свега написаног ово твој закљуцак.

Name

Ста Ту Казати

18.08.2017 16:09

Сјецам се тамо неке давне 98-ме кад је дотицни који се ко вегета мијеса у све а највисе у судске одлуке долазио као нова фриска власт. И тако тад је знао ста је БиХ а ста ентитети,разлику измедју муслимана и Босњака је добро знао,сад се прави полуписмени сељак,јер би с толим еквивалентом у БиХ зивјели православци католици муслимани... Тад је знао и ста је дрзавна имовина,ста је сузивот народа и ста је економски развој и сарадња. Ал продје од тад финих година,мала била плата па је моро да продаје куце и станове по Београду,ал како то обицно бива сто их висе продајес то их висе има... Е сад да ко не би слуцајно из суда потегао какав спис о Павловиц банци ил Бобар.. због тога и у рат само да се спаси,и то за ста за комад вукојебине код Хан Пијеска која и онако осим за војску другу функцију и нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај будалетино

18.08.2017 16:11

!!! Цуј Изетбеговица "заобилазе странци" а ти сем Русије ниси нигдје отисао има година. Сем твоји полтрона које се ухљебио да ниста нераде нико те и неферма за суву сљиву. Доста висе прица од који се не зиви, заустави омладину да нам неодлази масовно из РС. Ста ти вриједи слоган куца до куце!!! Кад је висе закљуцани него отљуцано, цијеле фамилије напустају ове просторе срам те било

ОДГОВОРИТЕ
Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

18.08.2017 16:16

Федеративни ентитет може да иде у НАТО кад год хоће! А РС да одржи референдум за НАТО, и да се послуша воља народа...И онда мало чекајте да ми решимо статус руско-српског хуманитарног центра у Нишу, и онда нам стижу руски и белоруски мигови, Точке, Бук М2, тенкови...А преговара се и о С-300...А већ су нам стигли 90 америчких Хамера, 10 немачких хеликоптера...Па имамо нов ракетни систем ,,Шумадију'' који лети 300 км, па новог Аласа који са 40 км навођено погађа шоферово седиште у покрету...Па старе: Норе, Соре, Огњеве... Текнове...Нове Молоше, Лазаре...И бићемо јачи него ондашња јусгословенска СР Србија! ...И онда крените у независност, и нико вас неће пипнути, јер ми имамо батину (а ко има батину -има мир...А осим батине сад имамо и неке пријатеље у свету)!... И чим РС постане независна, или аутономна покрајина Србије (као Војводина) - е, онда вам помажемо новчано, привредно и субвенсијски да станете на ноге!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.08.2017 16:49

Ја веце будалетине од тебе не виђо.

Name

АМГ

18.08.2017 17:04

И ја од тебе.

Name

ауди

18.08.2017 17:09

Само сам ти процитао двије реценице и видим да се ради о једној будали која незна да сабере 2+2.ЕЈЈЈЈ БЛАГО ТЕБИ НЕ ВИДИС ДАЉЕ ОД НОСА. Руси једва цекају да ста саљу ма само реците одма има да буде прије него се пробудис. Добицес оно сто су и Србији послали.

Name

федерација

18.08.2017 17:37

ХА ХА ЈА БУДАЛЕ ,ГЛЕДА ФИЛМОВЕ ...САЊАЈ

Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

18.08.2017 18:37

Ае тутањ, и да ми се више не качите на коментаре (осим ако немате нешто паметно да ми кажете, или да ме питате!)...И боље гледајте ваш Федеративни ентитет, јер чујем да 'рвати поново хоће своју ХРХБ, и да од Мостара, па до Ливног не смете ни да писнете (а не смете ни у РС-у да писнете)! ...И да чујем како вам се звао чукундедов чукундеда, на ком православном гробљу је сахрањен и коју славу је славио! ... И да читате =На Дрини Ћуприју= од Андрића, јер тамо је лепо описао данак у крви, јањичаре прелазак Срба на ислам, и зашто се то дешавало, и Мехмед пашу Соколовића! И да се зна да је босанска Крајина Српска, и да ће бити враћена РС-У! ... ... ...☦- ово је православни крст... Он је опасно оружје које одбија вампире, сотоне и оне који су се одрекли своје чукун-чукун прадедовске вере!

Name

за бацванина

18.08.2017 20:14

Па ти, Бацванине, застити своје коментаре ауторским правом и објављуј их на КЦТВ. Има таквих будала јос, али обицно не умију ни прици рацунару.

Name

Србин

19.08.2017 19:27

Убоде га у центар, само Република Српска

Name

Нако

18.08.2017 16:21

Миле Дидили, радицес сто ти се казе а за нецу ја ово или нецу ја оно, јос је рано, избори су идуце године. Немој да бринес, оваца као Драгутин има јос, они це гласати.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

18.08.2017 16:24

Само ти лупај, нисмо ми још заћутали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странци

18.08.2017 16:26

Хвала председнице сто си нас информисао да Бакира странци заобилазе у посљедње вријеме. Јави нам обавезно кад ти сретнес неког од њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Денија

18.08.2017 16:54

ЛУПА МИЛЕ КАО ЦИГО ПО НАОКОВАЊУ,НЕЗНА СТА ГА ЦЕКА ОД НАЈБЛИЗИХ САРАДНИКА УЗМИ МИЛЕ БАНАНУ ТАКО СЕ СМИЈЕ ОРАМГУТАН КАД ЈЕ ВИДИ НА ДОХВАТУ А ТИ ВИФИС НАТО ПА СЕ ВЕСЕЛИС БИЦЕС ТИ ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР АЛИ СРАМОТА НЕЗНАС НИ РИЈАЕЦ ЈЕЗИКА СЕМ ХРВАТСКОГ

Name

Да

18.08.2017 16:32

Нипосто уписивати на БиХ, она није наса, а насих преко 7000 запослених срба у администрацији БиХ сваки мјесец с гадјењм прими дрзавну плату. Уосталом тих 11 дунума се мозе продати неком арапу као сто се ради у И.Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

981

18.08.2017 16:57

ГКЕДАМ ову Цвијановићку дубоко.иза Додика исто као порасла кокос одушевљено поздравља НАТО. ОТАН СВЕТА СТОЛИЦА

Name

Миле Књиговодја

18.08.2017 16:52

А да не прокњизим све на себе,није ред,несто треба и на Игору пребацит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

18.08.2017 19:40

Сад је то у моди. Покњизени Срби.

Name

Носач мотке

18.08.2017 17:04

Како може ентитетски предсједник одлучивати како ће се понашати службеници у институцијама који МОРАЈУ поштовати закон и процедуре. Сада људи који раде на тим позицијама имају озбиљан проблем. Непоштивање закона, устава и судских пресуда води у анархију. сада и друга страна може рећи да никакве пресуде у ентитету РС за њих не важе и да се неће спроводити. Ово је сулуда политика. Одлука је ту, она је трајна и обавезујућа, колико пута је Додик рекао да нема ништа од нечега па порекне и слаже, ништа необично од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобо

18.08.2017 17:08

Срби,багро,нису битне странке него погледајте мало карту и стратешки положај Хан Пијеска и околине.да су могли ту би се натовци лоцирали радије него у сарајеву

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Слобо

18.08.2017 18:27

Једина "стратегија" у Хан Пијеску је та да је за земљу М:тел 2014 положио масну капару. Сада је потребно вратити паре које су потрошене, крметину која је поједена, брљу која је попијена... А НАТО ако пожели да се паркира у Велики Жеп, то ће и урадити, сигурно их неће један Тарзан попут тебе зауставити. Немаш гаћа на гузици, а бистрио би свјетску политику... НАТО штаб је у Сарајеву већ 22 године, токмак један!

Name

Цоле

18.08.2017 17:34

Ми у Чајничу смо видјели ко је Додик, пречи му је један криминалац него сви остали ... У Чајничу никад нећеш више добити изборе !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

5

18.08.2017 18:40

Која будала би дала глас МИЛИ ДОДИКУ И ЊЕГОВОЈ СЗРАМЦИ АЛИ УВЦЈЕНЕ СУ ВЕЛИКЕ ПОСЕБНО У ЕПС ЛУДОМИР ЦЕ ПОЛИЦИЈОМ ТУЦИ

Name

Није него

18.08.2017 17:37

Па ти и твоји нас понижавају сваки дан. Једва чека овакве ситуације да се престави као борац за РС и народ. Чисто сумњам даће овде бити преживјелих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЕЗО

18.08.2017 17:45

УЗМИ КОЛАЦ У РУКЕ И НЕДАЈ НИКОМ ДА ПРИДЗЕ ХАН ПИЈЕСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СУГО

18.08.2017 19:05

Хеееехеееехеееее цуј колац.

Name

Минтер

18.08.2017 17:58

Баја је јаци него икад, само заборављас да је ово навлака. ЕУ и УСА су те истјерале димом на цистину, да ти ЕУ јос мозе накацити санкције мирне дусе. Путин ти неце помоци, нова Јалта је вец договорена. Све је на интернету, али треба знати енглески.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Те

18.08.2017 18:46

КАКО СЕ СМИЈЕ МИЛЕ ИСТО КАДА ЦОВЈРК ИМА ЗБТВРДУ СТПЛИЦУ ПА СЕ ОСЛОБОДИ ПОДЛЕ НЕКОЛИКО ДАНА СТОМАЦНИХ ПРОБЛЕМА , ТУГОМИРЕ , ЛУДОМИРЕ, КОЛИКО СИ ДОБИО ПАРА ДА ОБУ АФРУ СА ЗЕПОМ НАПРАВИС У СЕПТЕМБРУ НЕРЕДИ ЗЕЉКУ КОВАЦЕВИЦА ЗБАЦИТИ И У ЗАТВОР

Name

Тр

18.08.2017 19:35

СТВАРНО ЗЕЉКИ ИСПАЛА ПРОТЕЗА СМИЈУЦИ СЕ ИЛИ ЈОЈ СПАДА ОД ГОЛИЦКЕ.СТА ТЕ БРИГА ДАЈИ ПРИВАТНЕ ЦАСОВЕ ПЉУБСЊЕ НА РУДОЊУ НА ЕНГЛЕСКОМ

Name

Боро

18.08.2017 19:43

Ма кад ти је судјено, гаце саме падају. Има нови затвор у Сарајеву све је укњизено. Не води бригу.

Name

18.08.2017 19:03

НАТО и прижељкује неку такву реакцију да има изговоре за преговоре, а знамо како они уљудно преговарају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ојадјени

18.08.2017 19:12

Пусти нас више Милораде тако ти Бога, чим те притисну све ћес потписати знамо те добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

18.08.2017 19:21

Зна се ста следује ако не испостујес одлуке ВС ! Санкције , изолација ... али не Додика него вас који се толико запјенили ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

18.08.2017 19:25

Видите ли да кривац од себе упорно прави жртву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

18.08.2017 19:37

Несрећо, како те није срамота покрено си своју машинерију, Шпирића, Мајкићку и остале твоје лопове и од кривца покушавате направити жртву. Причај истину о личном интересу и договору са Мтелом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Месетар

18.08.2017 19:45

Уз оволику задузеност само будала мозе помислити да је несто његово.Цијела БИХ је под хипотеком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куки

18.08.2017 19:55

Колико борбе око 11500м2, рекао би човјек да се Миле бори за српску. Шта би са Боском, Пициними парком, земљом пољопривредне школе, девастираном привредом, покраденим милионима. Не, важно је полемисати о 11500м2 у Хан Пијеску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ни грах није пошто је био..

18.08.2017 19:59

У РУГИП нема ко да прокњижи пресуду. Стојчин у решту, остали у страху. У страховима, боље рећи, више је страхова раскрилиро крила своја над РУГИП-ом. Робија им се опасно смијеши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

18.08.2017 20:06

Јој ала овај лик лупета глупости...Има ли ко да му то казе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

галаб

18.08.2017 20:46

Хоцес Милокраде хоцес ти си на црној листи а сада и то мало биједног народа гурај у пропаст да би само ти и братија били на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тољага

19.08.2017 10:18

Само преко леђа и тјерај мрцину са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

19.08.2017 16:49

Исто као што је ниси спровео за 9. јануар. Ма коме више лажеш???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

19.08.2017 18:20

Политичке кукавице се морају отићи милом или силом!

Name

карењо буста

19.08.2017 18:28

Тако је Додо.Српску цемо бранити,онако како смо.је и створили..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

19.08.2017 19:35

Шта нас брига хоћеш ли или нећеш? Сјаши више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола.

21.08.2017 02:43

Додик само глуми сцион прицом.глуми само даби осто даље на власти.Он и бакир су ист мафијаси то се зна поз свима у тл и радију БН и слусаоцима најбољисте.Свака вам цаст.

ОДГОВОРИТЕ