Суаресу страдало кољено, пауза до пет седмица!

Фудбалер Барселоне Луис Суарес одсуствоваће до пет недеља са терена због повреде десног колена, саопштио је данас Фудбалски савез Уругваја.  Нови, тежак ударац за Барселону! Барселону шибају ветрови ових дана. . .

Фудбал 18.08.2017 | 19:00
Суаресу страдало кољено, пауза до пет седмица!
Суарес се повредио  у 85. минуту друге утакмице Суперкупа Шпаније, у којој је његова екипа изгубила од Реал Мадрида са 0:2. Реал је укупним резултатом 5:1 освојио Суперкуп.

Уругвајски фудбалер ће одсуствовати до пет недеља са терена и пропустиће утакмице у шпанском првенству против Бетиса, Алавеса, Еспањола и Хетафеа. Суарес неће играти ни утакмицу првог кола Лиге шампона, 12. или 13. септембра.

Он ће, такође, због повреде пропустити и две утакмице у квалификацијама за Светско првенство у Русији, које ће Уругвај 31. августа у Монтевидеу играти против Аргентине и 5. септембра против Парагваја у Асунсиону.

Отишао је Немјар, распала се ударна снага Барселоне. Уследила је шамарчина од које бриде образи - убедљив пораз у двомечу шпанског Суперкупа од Реал Мадрида (укупни 5:1).

Ливерпул не да Фелипеа Кутиња. Борусија из Дортмунда не да Османа Дембелеа.

Хеј, навијачи Барселоне - није крај.

Најновија вест из каталонског клуба је да ће Луис Суарез одсуствовати МЕСЕЦ дана са терена због повреде колена коју је задобио у среду увече у реваншу Суперкупа на стадиону "Сантјаго Бернабеу".

Ову вест потврдио је Уругвајски фудбалски савез, наводећи да Суарез неће моћи да игра за своју земљу у мечевима против Аргентине (31. августа) и Парагваја (5. септембра) у квалификацијама за Светско првенство.

"Процењено време опоравка Суареза је четири до пет недеља", додаје се у саопштењу.

Овоме треба додати да је на истој утакмици повређен и стуб одбране Ђерар Пике (заменио га је Нелсон Семедо у другом полувремену), а на списку повређених су и Томас Вермален и Рафиња Алкантара.

Сви они су под знаком питања за прву утакмицу у новој сезони Примере, против Бетиса у недељу, 20. августа.

Присталицама каталонског клуба под хитно је потребна нека лепа вест...

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар