Столица: Људи, ово је нормално!

Тренеру Вождовца није јасно због чега се људи у Србији чуде када неко победи Партизан или Црвену звезду: "Погрешно схватање фудбала, то мора под хитно да се мијења".

Фудбал 10.08.2017 | 17:15
Столица: Људи, ово је нормално!
Илија Столица и Вождовац побиједили су Црвену звезду 3:2 пред крај прошле сезоне и црно-бијелима отворили врата ка титулу шампиона. Партизан је указану прилику искористио.

Оног тренутка када је Марко Николић напустио клупу "парног ваљка", шеф стручног штаба "змајева" био је прва и најозбиљнија опција за тренера Партизана. Дјеловало је као готова ствар, а онда се догодио велеобрт и на клупу црно-бијелих се вратио Мирослав Ђукић.

Столица, бивши играч и помоћни тренер у Партизану, постао је тренер Вождовца и већ у првом дуелу са бившим клубом учинио довољно да се челници клуба из Хумске запитају да ли су на почетку јуна донијели погрешну одлуку.

"Требало би да овакве побједу буду нормална ствар, али код нас нису. Не доживљавају се тако због неког схватања фудбала и то мора под хитно да се промијени. Многим људима смо показали да Вождовац може да игра против било ког противника и да ће тако и убудуће играти", био је конкретан стратег "змајева".

У изјави за телевизију Арена спорт није причао о самој утакмици и детаљима који су одлучили побједника, али се осврнуо на повреду Небојше Косовића.

Фудбалер Партизана је због повреде кољена напустио терен у 61. минуту и неизвјесно је колико ће и да ли ће морати да пропусти сљедеће утакмице свог тима.

"Много ми је жао што се Косовић повриједио и то је најгоре што може да се деси једном играчу на терену. То је покварило мој доживљај ове утакмице", завршио је Столица.

Вождовац послије четири кола нема пораз и тренутно је на другом мјесту, иза Војводине, а испред Црвене звезде, која има меч мање.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар