Stolica: Ljudi, ovo je normalno!

Treneru Voždovca nije jasno zbog čega se ljudi u Srbiji čude kada neko pobedi Partizan ili Crvenu zvezdu: "Pogrešno shvatanje fudbala, to mora pod hitno da se mijenja".

Fudbal 10.08.2017 | 17:15
Stolica: Ljudi, ovo je normalno!
Ilija Stolica i Voždovac pobijedili su Crvenu zvezdu 3:2 pred kraj prošle sezone i crno-bijelima otvorili vrata ka titulu šampiona. Partizan je ukazanu priliku iskoristio.

Onog trenutka kada je Marko Nikolić napustio klupu "parnog valjka", šef stručnog štaba "zmajeva" bio je prva i najozbiljnija opcija za trenera Partizana. Djelovalo je kao gotova stvar, a onda se dogodio veleobrt i na klupu crno-bijelih se vratio Miroslav Đukić.

Stolica, bivši igrač i pomoćni trener u Partizanu, postao je trener Voždovca i već u prvom duelu sa bivšim klubom učinio dovoljno da se čelnici kluba iz Humske zapitaju da li su na početku juna donijeli pogrešnu odluku.

"Trebalo bi da ovakve pobjedu budu normalna stvar, ali kod nas nisu. Ne doživljavaju se tako zbog nekog shvatanja fudbala i to mora pod hitno da se promijeni. Mnogim ljudima smo pokazali da Voždovac može da igra protiv bilo kog protivnika i da će tako i ubuduće igrati", bio je konkretan strateg "zmajeva".

U izjavi za televiziju Arena sport nije pričao o samoj utakmici i detaljima koji su odlučili pobjednika, ali se osvrnuo na povredu Nebojše Kosovića.

Fudbaler Partizana je zbog povrede koljena napustio teren u 61. minutu i neizvjesno je koliko će i da li će morati da propusti sljedeće utakmice svog tima.

"Mnogo mi je žao što se Kosović povrijedio i to je najgore što može da se desi jednom igraču na terenu. To je pokvarilo moj doživljaj ove utakmice", završio je Stolica.

Voždovac poslije četiri kola nema poraz i trenutno je na drugom mjestu, iza Vojvodine, a ispred Crvene zvezde, koja ima meč manje.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar