Мега трејд - Пол, Харден, Ентони и Марјановић?

Бобан Марјановић могао би да напусти редове Детроит Пистонса овог лета.

Кошарка 07.08.2017 | 14:30
Мега трејд - Пол, Харден, Ентони и Марјановић?
Како наводи неколико извори из Сједињених Америчких Држава, центар репрезентације Србије могао би да буде део трејда у којој је главна фигура прва звезда Њујорк Никса Кармело Ентони.

Месецима уназад спекулише се о одласку Мела из 'Велике јабуке', а један од најбољих нападача лиге по сваку цену жели да се придружи Крису Полу и Џејмсу Харедну у Хјустон Рокетсима.

У цео посао требало би да буду укључене три екипе, по ком би Боби завршио у Тексасу заједно са Ентонијем, у Њујорк би отишли Тобајас Херис, Шејн Лон, Ајзеа Тејлор, Тим Квотерман и пик прве рунде, док би Пистонси добили Рајана Андерсона и Тревора Аризу. 

Бивши играч Црвене звезде спрема се за своју трећу НБА сезону – у најјачој лиги света дебитовао је у дресу Сан Антонио Спарса, да би прошлог лета потписао трогодишњи уговор са Детроитом вредан 21 милион долара. 

Иако из необјашњивог разлога није добијао шансу, Стен ван Ганди пружио му је прилику у финишу сезоне, а Бобан одушевио све у клубу, али и добар део медија, својим константним дабл-дабл партијама.

Боби је прошле сезоне, за 8,4 минута, просечно бележио 5,5 поена и 3,7 скокова, уз 54 одсто шута из игре, а тренутно се налази на припремама репрезентације Србије за Европско првенство.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар