Mega trejd - Pol, Harden, Entoni i Marjanović?

Boban Marjanović mogao bi da napusti redove Detroit Pistonsa ovog leta.

Košarka 07.08.2017 | 14:30
Mega trejd - Pol, Harden, Entoni i Marjanović?
Kako navodi nekoliko izvori iz Sjedinjenih Američkih Država, centar reprezentacije Srbije mogao bi da bude deo trejda u kojoj je glavna figura prva zvezda Njujork Niksa Karmelo Entoni.

Mesecima unazad spekuliše se o odlasku Mela iz 'Velike jabuke', a jedan od najboljih napadača lige po svaku cenu želi da se pridruži Krisu Polu i Džejmsu Harednu u Hjuston Roketsima.

U ceo posao trebalo bi da budu uključene tri ekipe, po kom bi Bobi završio u Teksasu zajedno sa Entonijem, u Njujork bi otišli Tobajas Heris, Šejn Lon, Ajzea Tejlor, Tim Kvoterman i pik prve runde, dok bi Pistonsi dobili Rajana Andersona i Trevora Arizu. 

Bivši igrač Crvene zvezde sprema se za svoju treću NBA sezonu – u najjačoj ligi sveta debitovao je u dresu San Antonio Sparsa, da bi prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor sa Detroitom vredan 21 milion dolara. 

Iako iz neobjašnjivog razloga nije dobijao šansu, Sten van Gandi pružio mu je priliku u finišu sezone, a Boban oduševio sve u klubu, ali i dobar deo medija, svojim konstantnim dabl-dabl partijama.

Bobi je prošle sezone, za 8,4 minuta, prosečno beležio 5,5 poena i 3,7 skokova, uz 54 odsto šuta iz igre, a trenutno se nalazi na pripremama reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar